Sport

Warriors, vizită sportivă, dar şi culturală la Bucureşti. Evoluţii bune la minirugby/FOTO

În weekend, la București, a avut loc etapa a treia a Circuitului Național de Mini Rugby, Trofeul București – Adrian Andronic, în organizarea Rugby Academy. În urma celor două zile de competiție, ACS Șoimii s-a impus la două categorii de vârstă, la U8 și U12, iar la U10 a câștigat CSS Gura Humorului. CS Warriors Timişoara a participat la toate grupele, concurenţa fiind mai mare ca niciodată şi a obţinut locuri în Top 5, la fiecare categorie de vârstă.

La U8, cei mai mici dintre luptători, au terminat pe locul secund, în una din cele trei serii, apoi în lupta pentru locurile de clasament, au ajuns pe locul 5.

La U10, unde sunt şanse mari la o medalie naţională, echipa bănăţeană şi-a câştigat grupa, dar a pierdut apoi în semifinale, încheind concursul pe locul 4.

La U12, băieţii s-au clasat în grupe pe doi, şi apoi exact ca şi coechipierii de la U8, au terminat concursul pe locul 5.

“Nu a fost tocmai, o etapă reuşită, din punct de vedere al clasamentului, dar a fost un câștig mare pentru partea educativ-culturală, iar copiii noștri s-au întors cu un bagaj bogat. După primele 3 etape, ne aflăm în primele 5 locuri, cu toate categoriile participante, cu șanse reale la medalii pentru categoria U10. Cred ca le va fi greu, copiilor, să scrie câteva pagini, când vor începe şcoala, la Compunere, unde se cere “Ce ai făcut în vacanța de vară!”

Încă avem un program încărcat: 18-20 august drumeție cu corturile, în Munții Apuseni, la casa lui Avram Iancu; 25-27, voluntari la Festivalul Codru; 26 august, Festivalul Internațional Trofeul “Dacilor”, în Ronaţ; 1-3 septembrie, Trofeul Bucovinei, la Gura Humorului, ultima etapă de campionat naţional! Ne-au fost alături pentru această deplasare de la București: CJT – transport; cazare/masă prin Centrul de Proiecte Timişoara; Lions4Family, Tissot, Decathlon…prin susținerea la vizitele educativ-culturale!”, ne-a declarat preşedintele-antrenor al Warriors, Codruţ Nicorici.

Pe lângă partea competițională, familia Warriors a vizitat: Parcul Herăstrău; Muzeul Antipa; Muzeul Sportului Românesc şi a fost prezentă în tribune la meciul test România – SUA.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

O oră ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

O oră ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

2 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

2 ore ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

3 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

3 ore ago