Social

Colterm întrerupe temporar alimentarea cu energie termică până luni dimineața

Societatea Colterm a anunțat că va sista furnizarea energiei termice în intervalul 19 – 22 octombrie, ca urmare a înregistrării unor temperaturi de 28 de grade peste zi și 21 de grade noaptea. Furnizarea căldurii va fi reluată luni dimineața, de la ora 8.00.

Echipele de intervenție ale Colterm au acționat pentru eliminarea avariilor apărute pe rețele termice, pe toată perioada probelor la cald, în intervalul 16 – 18 octombrie.

Traseele care au avut probleme tehnice și au necesitat intervenții au fost cele aferente următoarelor puncte termice: 27, 28, 17A, 29, 47A, 62, Văcărescu, 84, 46, 94, 58, 51 și Rusu Șireanu. Continuăm monitorizarea rețelelor și eliminarea neetanșeităților acolo unde situația o impune, operațiuni care se vor putea derula cu mai multă ușurință, datorită condițiilor meteo bune din perioada imediat următoare.

Totodată, ținând cont de evoluția temperaturilor exterioare, atât diurne, cât și nocturne, prognozate pentru intervalul 19 – 22 octombrie, când se vor înregistra maxime, ziua, de 28 de grade, și noaptea, de 21 de grade, Colterm va sista în această perioadă alimentarea cu căldură în oraș, urmând a reporni furnizarea luni dimineața, 23 octombrie, ora 08.00.

”Dorim să vă asigurăm că nu întâmpinăm riscuri de a nu putea furniza încălzire, iar oprirea menționată, dincolo de prevederile legale privind programul de alimentare cu energie termică în municipiul Timișoara, are în vedere atât respectul pentru mediu și evitarea unei risipe de energie, cât și o economie pentru abonații noștri.”, a anunțat Colterm.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

22 de minute ago

Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

2 ore ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

2 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

2 ore ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

2 ore ago