Administratie

Consiliul Județean Timiș caută furnizor pentru microbuze electrice în valoare de 38 de milioane de lei

Proiectul achiziționării de microbuze electrice pentru școlari cu bani europeni, câștigat de Consiliul Județean Timiș pe PNRR, merge pe repede înainte. Pe SEAP a fost urcată licitația pentru cumpărarea a 27 de microbuze, valoarea totală a proiectului poate ajunge la 38 de milioane de lei.

Microbuzele electrice vor fi destinate pentru transportul elevilor din învățământul preuniversitar, prin proiectul: ”Microbuze electrice pentru elevii din județul Timiș”.

Licitația include două loturi. Primul presupune cumpătatea de microbuze electrice cu 16+1 locuri, un total de 24 bucăți. Lotul 2 prevede achiziția de microbuze electrice cu 8+1 locuri, un număr de trei bucăți.

”Produsele aferente fiecărui lot ofertat vor fi livrate, transportate, puse în funcțiune în conformitate cu cerințele caietului de sarcini și a legislației incidente în vigoare. Furnizorul are obligația de a instrui personalul pentru utilizare și totodată va prezenta lista completă cu toate materialele, piesele, subansamblele, ansamblele, sistemele, agregatele microbuzelor electrice (categ. M2/M3 și M1) necesar a fi înlocuite în cadrul reviziilor/reparațiilor de uzură normală, defecte tehnice, cu repere definite (kituri de reparație, subansambluri, materiale, piese, etc) conform Manualului de reparații și întreținere a microbuzului electric (categ. M2/M3 și M1) și a Catalogului de piese de schimb. Termenul de livrare al produselor aferente lotului pentru care se depune oferta, este de 9 luni de la data emiterii ordinului de livrare al produselor. Ofertanții pot depune oferta pentru, unul sau mai multe loturi”, se spune în caietul de sarcini.

Dacă rămân bani în urma licitației sau CJT găsește finanțări suplimentare poate achiziționa un număr suplimentar de cinci microbuze.

Valoarea contractului este cuprinsă între 30,1 și 38,2 milioane de lei.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

3 minute ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

41 de minute ago

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

3 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

5 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

5 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

6 ore ago