Sport

Joc bun, rezultat nemeritat! Dumbravăviţa, peste Steaua, dar până la urmă remiză

Peste 1.200 de spectatori au ales să vadă Dumbrăviţa – Steaua de la faţa locului, sâmbătă de la orele 11. Şi a fost o alegere bună, chiar dacă în meci nu s-a marcat. Scorul înregistrat după 90 de minute, nu reflectă realitatea din teren, Dumbrăviţa fiind mai bună, însă tabela nu s-a modificat, 0-0.

Curajoasă şi ambiţioasă, echipa gazdă a luat tare formaţia oaspete, una cu un buget „nelimitat” pentru acest eşalon, dar grupare, ca şi echipa amfitrioană fără drept de promovare. Deşi în prima parte, Steaua a avut un plus de posesie, marile ocazii le-au aparţinut gazdelor. Aceştia au avut şi un gol anulat, care dacă s-ar fi pus nu derenaja pe nimeni, fiind o situaţie la limită, ofsaid la Ţiereanu , apoi Lalic a trimis mingea sub transversală, acolo unde cel mai bun jucător al vizitatorilor, portarul Frânculescu a respins in extremis.

În partea secundă, Dumbrăviţa a dominat mai mult, fiind echipa mai bună. Oaspeţii au avut jumătăţi de ocazii, în timp ce gazdele s-au jucat cu ele, iar portarul Frânculescu a fost de netrecut în cele din urmă. Aşadar, un 0-0 mincinos, pentru că Dumbrăviţa a arătat mai bine şi a demonstrat că locul din clasament, în Top 6 înainte de această rundă nu este întâmplător. Păcat de punctele pierdute şi astăzi, dar şi runda trecută contra formaţiei din Şelimbăr.

CSC Dumbrăvița: P. Toroc – Gîsă, Țieranu (Amariei 83′), Zurbagiu (cpt.), Lalic (Gladun 63′) – Ristin, Salhi, I. Tănase – Sofran (A. Toroc 63′), Tismonar (B. Nortey 63′), Paulevici
Antrenor: Cosmin Stan

Steaua: Frânculescu – Maftei (D. Matei 46′, Raicu 71′), Walace, Vîrtej, Ad. Ilie, Dobrescu – Sierra, Bărbulescu (cpt.)( Enceanu 58′), St. Drăghici – Chipirliu (Chunchukov 58′), Boiciuc (Buziuc 58′)
Antrenor: Daniel Oprița

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

6 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

8 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

9 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

9 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

9 ore ago