Sport

Nimic nou într-un clasic al campionatului de handbal. Minaur a bătut Poli

SCM Poli a jucat pe terenul vicecampioanei naționale, în ultima etapă din turul Ligii Naționale de handbal. Minaur Baia Mare s-a impus după ce echilibrul s-a păstrat mai mult de două treimi din durata partidei.

Fără experimentații Marius Sadoveac (probleme musculare) și Cristian Fenici (afectat de o accidentare de mai lungă durată), alb-violeții au stat în plasa gazdelor de-a lungul primei reprize. Chiar dacă Minaur s-a distanțat la 4-1 și 6-2, handbaliștii violeţi au revenit și au trecut în avantaj, 10-9, după trei reușite consecutive ale lui Cîmpan (pe contraatac), Baican (de pe postul de pivot) și Marjanovic (din nou pe contratac).

Totuși, Minaur a intrat în avantaj la pauză, 11-10, chiar dacă portarul Tomislav Stojkovic a avut un număr impresionant de parade, 9. Bănăţenii au ratat din nou nepermis, având mai bine de şapte minute în finele primei părţi când nu au înscris. Darius Bran a egalat la reluare, iar în minutul 34 tabela arăta 14-14. Minaur, mai proaspătă în joc, Poli evoluând şi duminică în campionat, s-a distanţat de la 19-17 şi nu a mai fost „prinsă”, din nou fiind probleme pe faza ofensivă, unde nu s-au găsit soluţii la fializare.

30-22 pentru Minaur care este pe locul 2, în timp ce Poli rămâne pe 11 şi va juca următorul joc la Focşani, pe 9 decembrie, în prima etapă a returului.

Marcatori SCM Poli: Filip Marjanovic 5 goluri, Darius Bran 4, Flaviu Cîmpan 3, Răzvan Trif și Tudor Melintescu (foto, 18 ani, la primele sale goluri la seniori) – câte două, Alexandru Moldovan, Antonio Pribanic, Szabo Benjamin, Antonio Bordeanu, Mario Tudor (la primul gol la seniori), Bogdan Baican – câte un gol.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

50 de minute ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

4 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

4 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

5 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

6 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

6 ore ago