Banat Girls Comloşu Mare continuă să impresioneze pe piaţa transferurilor: două jucătoare cu partide în Liga Campionilor

Banat Girls Comloșu Mare continuă să se întărească pentru partea a doua a sezonului și aduce două fotbaliste cu meciuri în Champions League.

Formația timișeană a obținut semnătura Loredanei Cosma, o jucătoare de 28 de ani care joacă pe postul de mijlocaș. În campionatul intern a jucat pentru Olimpia Cluj, CSS Târgoviște, Real Craiova, Piroș Security Arad sau ACS Roma Florin Pădurean. Alături de Olimpia Cluj a evoluat și în partide din UEFA Women Champions League în stagiunea 2011-2012. În faza grupelor a înscris trei goluri, două cu Gintra Universitetas și unul cu Atașehir Belediyesi. A fost titulară în ambele meciuri cu Olympique Lyon, deținătoarea trofeului la acea vreme, iar în meciul din Franța a încasat și un cartonaș galben. În afara țării a mai jucat pentru FC Famagusta, în Cipru.

„Este o nouă șansă pentru mine sa joc în Superliga, de aceea nici nu am stat pe gânduri când am primit aceasta propunere. La echipă am fost primită foarte bine atât de colege cât și de staff-ul tehnic. Sunt pregătită să dau totul pentru echipă și sper sa împreună sa facem o figura cât mai frumoasă și sa ne clasăm cât mai sus în clasament”, spune Loredana Cosma.

Americanca Francesca Paige Frericks este un mijlocaș de 23 de ani, și se alătură lotului Banat Girls după ce a evoluat pentru formația albaneză Vllaznia, în această ediție din UEFA Women Champions League. A fost titulară în ambele meciuri pe care formația sa le-a jucat în grupe, în compania echipei Hajvalia, din Kosovo, și a islandezelor de la Valur Reykjavik. „Frankie” așa cum îi spun colegele a mai trecut în carieră pe la echipe de Division 1 din tara natala.

„Chiar înainte de a veni în România am jucat pentru Vllaznia, în Champions League, în Albania. Înainte de asta am jucat în Division 1 în Statele Unite, pentru 5 ani, în Chicago și Florida. Mă bucur că voi juca în prima ligă din România. Orașul este foarte frumos și avem un grup bun de jucătoare. Până acum sunt foarte fericită și am fost primită bine de staff și de colege. Mă bucur să ajut echipa în această parte a doua a sezonului și să încheiem sezonul în forță”, spune Francesca Frericks.

Francesca a fost integralistă în amicalul de sâmbătă trecută câștigat cu 4-2 în fața Politehnicii Timișoara.“Frankie” are si un gol inscris pentru Banat Girls, in duelul cu Ujpest Budapesta, castigat cu 4-3.

Banat Girls Comlosu Mare le-a mai adus in aceasta iarna pe Laura Vogt, Anca Dobai, Nara Estefania da Costa, Suzuho Yamasaki si Gabriela Ivancescu.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

12 minute ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

46 de minute ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

O oră ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

2 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

2 ore ago

Jurnal de campanie (19). Un consilier PSD din Dumbrăviţa s-a autodetonat: Nu s-a votat bugetul pentru a nu câştiga Horia Bugarin un nou mandat de primar

La Dumbrăviţa consilierii locali din opoziţie nu votează pentru interesele comunităţii, ci pentru a-l bloca…

2 ore ago