Politica

Laţcău îl “taxează” pe Robu după ce acesta şi-a arogat şi stadionul Lego:„În timp ce Robu se lăuda că marchează gol după gol, pentru Timișoara bifa eșec după eșec”

E oficial, după mai bine de 60 de ani, în Timişoara se va construi un nou stadion. Ca de obicei, Nicolae Robu şi-a arogat meritele şi pentru acest obiectiv, afirmând că dacă era el primar stadionul era gata deja. Viceprimarul Ruben Laţcău îi aminteşte însă fostului primar că bilanţul său a însemnat eşec după eşec.

În urmă cu două zile primarul Dominic Frutz a anunţat că a semnat autorizaţia de construire pentru aşa numitul stadion Lego din Caslea Buziaşului. Imediat, fostul primar Nicolae Robu a sărit în sus afirmând că, dacă ar fi rămas primar, stadionul exista deja, fiind chiar mai mare.

“RUȘINE, FRITZ! TREI ANI AI ȚINUT PROIECTUL PE LOC ȘI ACUM TE LAUZI CU EL CU O NESIMȚIRE CARE EFECTIV NU POATE FI DECÂT PATOLOGICĂ! Acest stadion din clip ar fi fost construit în 2021-2022 și dat în uz pentru 2023, anul de capitală culturală europeană, dacă în fruntea orașului nu ajungea un bufon! Ca în clip ar fi arătat acel stadion și ar fi avut 15.500 de locuri. Vom vedea cum va arăta proiectul modificat de Administrația Fritz, redus la 10.100 locuri, făcut mult mai scump și dat în lucru cu peste 3 ani întârziere. De dragul orașului, îmi doresc să arate bine, fie el și așa, mult redus ca număr de locuri!”, a scris Robu în incofundabilu-i stil pe Facebook.

El a primit imediat o replică de la viceprimarul Ruben Laţcău, care a amintit de “realizările” fostului primar.

Nu s-a pasat degeaba în trei ani: au fost întocmite documentații și au fost obținute avizele necesare. Acum, primarul Dominic Fritz a semnat autorizația de construire și lucrările încep în curând. Iar după mult prea mult timp de stat pe margine, stadionul se va transforma cu siguranță într-un munte de ambiție. Alocăm 115 milioane de lei de la bugetul local pentru ca Timișoara să nu mai fie absentă de la competiții sportive naționale și internaționale, pentru ca juniorii să aibă toate condițiile necesare pentru performanță, pentru ca suporterii și spectatorii să țină pumnii strânși pentru victorii în tribune sau să aplaude la concerte.

PS: În timp ce Robu se lăuda că marchează gol după gol, pentru Timișoara bifa eșec după eșec. Cu o încăpățânare bolnăvicioasă și cu voce ridicată la toți cei care aveau alte idei, Robu nu a dat în bară, Robu a scos Timișoara din joc, iar dovadă stă stadionul Dan Păltinișanu. Cu o încăpățânare pozitivă și seriozitate, administrația Fritz face un stadion nou, cu peste 10.000 de locuri. În jur va fi un parc cu locuri de joacă pentru copii dar și o parcare de peste 430 de locuri”, a replicat Laţcău, tot pe Facebook.

 

 

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Parcările acoperite pentru biciclete, inițiate de Moș, au acum o soluție. Nica și Fritz sunt colaboratori politici, proiectul nu se mai blochează

Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei, își poate vedea acum unul…

13 ore ago

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

13 ore ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

13 ore ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

14 ore ago