Timp liber

Valentine’s Day, la Iulius Town: premii pentru îndrăgostiți, photo booth și meniuri speciale la restaurantele tale preferate

Restaurantele din Iulius Town au pregătit de Valentine’s Day meniuri speciale pentru îndrăgostiți, iar photo booth-ul e gata să surprindă instantanee romantice.

Ce ai zice de o sesiune de shopping, o ședință foto și o cină romantică la unul dintre restaurantele tale preferate? Vino la Iulius Town, pregătește-i cea mai frumoasă experiență romantică și bucură-te de shopping, explorând opțiunile variate pe care brandurile ți le pun la dispoziție! Vei avea parte de incursiuni romantice și de momente pline de bucurie în căutarea cadoului perfect.

Miercuri, 14 februarie, în intervalul orar 15:00-20:00, îndrăgostiții și nu numai sunt așteptați la etaj, în zona Intersport, cu premii pe loc la Roata Cadourilor, dar și cu sesiuni de fotografie la photocorner și video la 360 photo booth.

Și cum ,,Love and Food – It’s a perfect match!”, restaurantele din Iulius Town, cum sunt Czech In Iulius Town by Staropramen sau Pescada Porto, oferă meniuri speciale cu ocazia celei mai așteptate sărbători a dragostei, dar și o atmosferă care îmbină designul elegant al locației cu muzica live. Și la Daily Timișoara, at Fabrika, Enjoy Sushi, Kai, C House Milano, Fenice Palas Timișoara sau La Trattoria Bistro&Lounge poți petrece seri minunate, pentru că răsfățul culinar va îmbrăca cele mai inedite forme.

Sunteţi în căutarea cadoului perfect pentru această zi specială? Celebrează dragostea cu rafinamentul floral al buchetelor și surprinde persoana iubită cu bijuterii delicate. Ai la dispoziție o multitudine de variante, iar, pe lângă aranjamentele clasice, poți opta pentru combinații inedite de flori, inspirate de designul grădinilor. Însoțește aceste buchete cu parfumuri în note fresh, cosmetice sau ținute de la branduri de fashion care exprimă personalitatea, definesc stilul și sunt adaptate preferințelor fiecăruia.

 

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

11 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

11 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

12 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

12 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

13 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

16 ore ago