Încă o deplasare grea pentru Dumbrăviţa, care are nevoie mare de puncte

CSC Dumbrăviţa va juca în deschiderea etapei a 18-a din Liga a II-a, penultima a sezonului regular. Joi, la ora 17.00, va evolua pe terenul Concordiei Chiajna, într-un meci ce va fi televizat pe Digi Sport și Prima Sport.

Echipa bănăţeană pleacă din nou la drum, la puține zile după revenirea din cea mai lungă deplasare, cea de la Piatra Neamț. Antrenorul Cosmin Stan a vorbit, înaintea duelului cu ilfovenii, despre starea de spirit din vestiar: „I-am simțit pe jucători afectați. Înainte de antrenamentul de ieri am avut o discuție un pic mai dură cu ei. Mai dură, pentru a-i face să conștientizeze că trebuie să adunăm puncte, în condițiile în care sunt foarte puține meciuri. Chiar dacă și la Piatra Neamț am avut momente bune, am făcut un meci mai slab decât cu Slobozia, iar eu mă așteptam să fim în creștere. Și atunci, încerc să îi responsabilizez în plus, să înțeleagă că etapele trec și trebuie să acumulăm puncte. Altfel, ne trezim că ajungem în zona minată a clasamentului și nu cred că merităm lucrul acesta”.

Nici adversarul de joi nu traversează o formă foarte bună. Concordia a pierdut cele două jocuri disputate la începutul acestei primăveri și nu mai poate ajunge în zona play-off. De altfel, în această săptămână s-a oficializat despărțirea de antrenorul Erik Lincar, echipa urmând să fie condusă în următoarea perioadă de directorul sportiv Cristian Bălașa și de șeful Academiei, Costel Orac.

„Ne interesează mai puțin problemele pe care le au ei. Din nou întâlnim o echipă care a plecat la drum cu gândul la play-off și la promovare. Chiajna are un buget mare, jucători de valoare, care au evoluat și în naționala României. Dar, spre deosebire de celelalte două meciuri din acest an, întâlnim acum o echipă care în ultimul timp a avut rezultate proaste și care nu mai are nicio șansă de a juca în play-off. De aici probabil și schimbările pe care le-au făcut astăzi la nivelul staff-ului. De lucrul acesta cred că trebuie să profităm. Probabil ei sunt cu moralul la pământ după neîndeplinirea obiectivului, astfel că ne punem speranțe în meciul de la Chiajna”, a punctat Cosmin Stan.

După 17 meciuri jucate, Dumbrăviţa, care ultima oară a marcat în etapa a 10-a (!!) are 19 puncte şi este pe locul 16, din 20 de echipe, Chiajna fiind pe 12, cu 22 de puncte.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Românii îşi doresc un preşedinte independent politic. Sondaj INSCOP

Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro în iunie 2024, peste…

3 minute ago

Urmează cea de-a treia campanie de preluare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer organizată de RETIM împreună cu ADID Timiș

Deșeurile periculoase din menajer sunt extrem de nocive pentru mediul înconjurător și sănătatea umană! Acestea…

O oră ago

Se caută furnizori pentru echipamente IT în valoare de 33 de milioane de lei. Vor fi folosite la dotarea școlilor din Timișoara

Licitația de 33 de milioane de lei pentru achiziția de echipamente IT și digitale pentru…

O oră ago

Moş Teacă şi gonacul lui Hayssam pleacă la război. Nicu şi Marcel, doi oameni de onoare

Construcţia hermafrodită PSD-PNL cu care ne-a blagoslovit Klaus Iohannis pe motiv de stabilitate, crapă din…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 3 iulie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 03.07.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Visul frumos s-a terminat! România se întoarce acasă, dar măcar am câştigat o echipă

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după…

14 ore ago