Publicitate

JD Sports prezinta: un ghid despre cele mai bune modele de la Nike si adidas

Creeaza-ti outfitul iconic. Avand in vedere ca te numeri printre fanii clasicilor urbani, fara indoiala, stii foarte bine ce au in oferta producatorii de top, precum Nike si adidas. Care sunt, insa, cele mai bune tinute pe care le poti crea datorita produselor acestor branduri? Descopera oferta interesanta impreuna cu noi inainte de a merge la cumparaturi la JD!

Mizeaza pe stilul lejer si modern

Nu se poate nega faptul ca marca Nike este, alaturi de adidas, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata. In oferta brandului se gasesc modele casual si haine inovatoare de tip performance – acest fapt ne este dovedit de, printre altele, colectia Nike Tech Fleece. Pe baza articolelor din aceasta serie, iti poti completa garderoba cu produse basic practice. Opteaza pentru hanoracul universal Tech Fleece Full Zip Hoodie si pantalonii potriviti. Aceste modele ies in evidenta prin lejeritatea si proprietatile termice. Nike a mizat pe combinatia bumbacului cu materialul sintetic, creand o tesatura unica, perfecta pentru activitatile fizice.

Minimalismul produselor marca Nike, la fel ca in cazul articolelor cunoscute de la adidas, se asorteaza excelent cu outfiturile casual de zi cu zi.  Hanoracul oversize din colectia Phoenix reprezinta o alegere ideala pentru fanele brandului. Mizeaza pe culorile pastelate, bejul subtil sau negrul clasic si alege o pereche de pantaloni jogger asortati. Un astfel de set este perfect in mai multe situatii.  Amesteca si combina diferitele elemente vestimentare dupa cum doresti, creand un look deosebit.

Old school in varianta de la adidas

In timp ce brandul Nike este asociat cu minimalismul modern, marca adidas poate reprezenta o estetica foarte diferita. Cand te gandesti la adidas, iti vine in minte stilul vintage?  Excelent! Designul iconic si logoul cunoscut cu care se identifica acum brandul au o poveste destul de lunga si interesanta. Benzile triple caracteristice, plasate pe manecile tricourilor, pe pantalonii si pe partea superioara a pantofilor (inca din anul 1949!) au devenit oficial proprietatea brandului adidas in anul 1952. Marca a rascumparat trademark-ul de la brandul finlandez Karhu. Merita mentionat faptul ca acest lucru a avut loc in timpul Jocurilor Olimpice de vara. Acest fapt a asigurat ca noul simbol al brandului adidas sa se bucure de o mare popularitate si, in decadele urmatoare, de un status de element iconic. De asemenea, logoul Trefoil este responsabil pentru spiritul vintage prin care se caracterizeaza linia adidas Originals. Acest simbol a fost proiectat in anul 1971 si a fost prezentat pentru prima data un an mai tarziu, la Jocurile Olimpice.

Gama completa a marcii adidas – https://www.jdsports.ro/branduri/adidas

 

Vezi adidas Samba OG – https://www.jdsports.ro/adidas-samba

Nike si adidas – impreuna in outfitul tau

Urmeaza aceasta pista! Alege setul clasic alcatuit din bluza SST Track Top si pantalonii jogger SST Track Pants de la adidas Originals. Completeaza-ti outfitul cu sneakers albi din colectia ta preferata, de exemplu adidas Samba sau Campus (https://www.jdsports.ro/adidas-campus). Nu-ti fie teama sa amesteci logouri si stiluri. In loc de pantofi sport marca adidas, mizeaza pe incaltamintea Air Force 1 (vezi întreaga colecție: https://www.jdsports.ro/nike-air-force-1) sau sneakersii usori si futuristi Nike Air Max 90. Rasfoieste oferta JD Sports si creeaza-ti outfitul deosebit. Te asteapta produsele pentru barbati, femei si copii de la Nike si adidas. Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu oferta magazinului online, a magazinelor fizice si cu promotiile actuale.

 

Share
Published by
Advertorial

Recent Posts

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

19 minute ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

O oră ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

O oră ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

4 ore ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

4 ore ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

5 ore ago