Politica

Raoul Trifan afirmă că Alianța Dreapta Unită n-are pe lista de europarlamentare “Rareș Bogdani” și “Maria Grapini”

Strângerea semnăturilor pentru alegerile europarlamentare a însemnat doar trecerea primului hop pentru Alianța Dreapta Unită, afirmă senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan. El spune că celor de la PSD şi PNL le e teamă de alianţă atunci “când compară candidații noștri cu Rareș Bogdanii și Maria Grapinii lor”.

Liderii Alianţei Dreapta Unită au depus, astăzi, la Biroul Electoral Central (BEC) peste 530.000 de semnături de susţinere pentru a candida la alegerile europarlamentare. Dintre acestea, 17.000 sunt din judeţul Timiş, arată Raoul Trifan, care transmis mai multe mulţumiri celor care s-au implicat în campania de strângere de semnături.

“Îți mulțumesc ție, celui care ai semnat pentru ca Alianța Dreapta Unită să fie pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Îți mulțumesc și ție, celei care a strâns semnături și ne-a adus listele completate la sediul USR Timiș sau la cortul din Piața Unirii. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care v-ați pus-o în noi”, a transmis Trifan.

Strângerea semnăturilor este însă doar primul hop, afirmă senatorul USR.

 “Am trecut primul hop, dar mai urmează și altele. Așa cum a mai încercat și până acum, partidul unic PSDPNL se va folosi de orice tertip pentru a încerca să ne blocheze. Pentru că le e frică. Le e frică de simpatia de care se bucură Alianța Dreapta Unită în rândul oamenilor. Și le e frică atunci când compară candidații noștri cu Rareș Bogdanii și Maria Grapinii lor. Mergem mai departe. Strângem în continuare semnături pentru alegerile locale, recâștigăm primăria Timișoara și câștigăm Consiliul Județean Timiș și europarlamentarele. Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!”, a încheiat Trifan.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

2 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

2 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

7 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

7 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

7 ore ago