Administratie

Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată

Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei.

Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor cele mai înalte standarde europene.

Acum, sala de la Palatul Administrativ are un sistem Integrat de Distribuție și Afișare Video, acum, acolo este un videowall de mari dimensiuni, cu o lungime de 7 metri și o înălțime de 4 metri, care va oferi o experiență vizuală captivantă pentru toți participanții.

A fost implementat un sistem de preluare, distribuție video și control centralizat, astfel încât să se poată afișa și gestiona conținutul în mod intuitiv. De la date și informații la evenimente speciale, totul este acum la îndemână.

Tot prin acest program a fost instalat un pupitru digital pentru vorbitor, realizat din Plexiglas elegant și funcțional, echipat cu un microfon de înaltă calitate.

Display-ul Full HD va permite vorbitorilor să comunice clar și să interacționeze cu publicul. Au fost incluși și conectori pentru a facilita conectarea dispozitivelor externe.

”Aceste îmbunătățiri nu sunt doar pentru ședințele administrative ale Consiliului Județean Timiș, ci și pentru organizarea de evenimente culturale, artistice și de divertisment. Sala Multifuncțională este un spațiu special, unde se întâmplă lucruri importante și memorabile. Într-o lume în continuă schimbare, unde tehnologia avansează cu pași giganți, este esențial să ne actualizăm infrastructura pentru a rămâne relevanți și eficienți. Investiția în modernizarea Sălii Multifuncționale din Palatul Administrativ nu este doar o chestiune de estetică, ci una de funcționalitate și adaptabilitate la nevoile contemporane”, anunță cei de la CJT.

Prin această investiție, sala devine un pol cultural, unde arta și cultura pot fi celebrate într-un mediu care îmbină tradiția cu modernitatea.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

3 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

3 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

4 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

5 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

5 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

8 ore ago