Consiliul Judeţean Timiş

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290 din 19 decembrie 2023, privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.

Acesta se referă la propunerile de modificare a tarifelor de pornire a licitațiilor pentru închirierea unor spații din Bastionul Maria Theresia, închiriere unor spații din cadrul Palatului Administrativ al CJ Timiș și închirierea unor bunuri și suprafețe aparținând Aerodromului Cioca.

Documentația este accesibilă pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Completare-HCJT-tarife-judetene.pdf

Timișenii sunt invitați să contribuie cu propuneri, sugestii sau opinii consultative referitoare la proiectul legislativ, în cadrul procesului de transparență decizională. Contribuțiile pot fi trimise până la data de 17 mai 2024, fie electronic la adresa cornelia.paraipan@cjtimis.ro , fie prin poștă la adresa Consiliului Județean Timiș, sau direct la sediul instituției, la Registratură.

Toate materialele transmise trebuie să includă mențiunea „Propuneri referitoare la Proiectul de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290/19.12.2023 privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.”

Propunerile, sugestiile și opiniile consultative vor fi publicate pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registre/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/ .

De asemenea, se poate organiza o întâlnire publică pentru dezbaterea proiectului legislativ, dacă există o solicitare scrisă din partea unei asociații legal constituite sau a unei alte autorități ori instituții publice, până la data de 17 mai 2024.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

3 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

7 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

7 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

7 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

8 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

8 ore ago