Sport

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service. Doamnele şi domnişoarele și-au arătat măiestria în condusul sportiv, demonstrând că stiu să îmblânzească uşor caii putere.

Este primul eveniment automobilistic din acest an dedicat doamnelor și domnișoarelor, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. La start s-au aliniat peste 50 de mașini, conduse de participante din 10 judeṭe.

Evenimentele Women Rally se doresc a fi mai mult decât o competiṭie sportivă, organizatorii şi susṭinătorii Campionatului dorind să le pună la dispoziție conducătoarelor auto un cadru organizat și sigur în care acestea să își poată testa și îmbunătăți abilitățile la volan.

În deschiderea startului festiv, Bogdan Aenoaiei – multiplu campion național Kempo; Bogdan Itinianț- multiplu medaliat la campionatele naționale de Kempo; Căpâlnaș Ștefania.- multiplă campioana națională la Kempo și Nedelcu Raquel- vicecampioana națională Kempo – sportivi legitimați la Club Sportiv Comunal Moșnița au realizat o spectaculoasă demonstrație sportivă în „acopaniamentul” teribil de motoare ambalate de adevărate amazoane „marca” Timiș (Moto Girls). Conducătoatele mașinilor de la Women Rally, pregătite de start, s-au bucurat de acest moment dedicat lor!

După o competiţie spectaculoasă şi da, plină de graţie, Alina Dumitru a fost marea câştigătoare a competiţiei, însă de câştigat a avut de câştigat întreaga audienţă şi toate şoferiţele care şi-au arătat super-abilităţiile în ale condusului.

Alina Alexandra Dumitru – unica campioană olimpică a României la judo devenită, de ceva timp, pilot de curse cu acte în regulă „marca” Women Rally, la Women Rally 2024 – Timișoara, etapa 1, eveniment sportiv ce a avut loc pe un spectaculos circuit, a reușit uimitoarea performanță de a obține trei poziţii pe podium: locul I în clasament general, locul I la clasa 3 și locul I la tracțiune față!

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dominic Fritz a fost ales vicepreşedintre al USR. A primit al doilea număr de voturi dintre toţi candidaţii pentru Biroul Naţional

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional al USR. El a…

21 de minute ago

SCM Poli se întăreşte cu un bănăţean… de munte! Şi nu numai/FOTO

Un bănățean în alb-violet. Interul stânga Eduard Belchite a semnat pentru echipa bănăţeană un contract…

17 ore ago

Cei mai importanți specialiști în robotică pe plan mondial, prezenţi la UPT pentru Conferinţa MEDER 2024

Încă un eveniment de marcă, sub egida institutului de învăţământ cu o istorie de peste…

22 de ore ago

Boala melanomului ocular, dezbătută la Timișoara. Pacienții sunt în pericol să rămână fără tratament

Pacienții români afectați de melanom ocular, o boală extrem de rară, riscă să rămână fără…

23 de ore ago

DRDP Timișoara poate face la Cărpiniș un sens giratoriu de 1,2 milioane de euro

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara poate da ordinul de începere a lucrărilor pentru amenajarea…

24 de ore ago

Peste 100.000 de arbori au fost incluși în Registrul Verde al Timișoarei

Registrul Verde al Timișoarei a ajuns în acest moment să aibă înscriși peste 100.000 de…

24 de ore ago