Sport

Cea mai dureroasă înfrângere! Dumbrăviţa, eliminată de Petrolul la loviturile de departajare

Şi săraci, şi ghinionişti. CSC Dumbrăviţa părăseşte Cupa României în cel mai dureros mod posibil. În urma loviturilor de departajare. După ce nu a putut, din cauza infrastructurii din Timiş să joace meciul acasă, elevii lui Cosmin Stan au jucat pe terenul adversarului. Şi a jucat de la egal la egal cu una din echipele bune ale Ligii 1, Petrolul Ploieşti. În cele din urmă, bănăţenii nu au avut nici noroc…

Petrolul ocupa locul 6 din 16 în prima ligă după șapte etape, cu 10 puncte acumulate, iar CSC Dumbrăvița se afla pe poziția a 13-a din 22 în Liga 2 după patru etape, cu 4 puncte, înaintea meciului direct, dar diferenţa de eşalon nu s-a văzut. După o primă parte albă, cu un plus logic pentru petrolişti, repriza secundă a fost mult mai atractivă.

Tudorie a deschis scorul pentru gazde în minutul 53, în urma unui corner, apoi Nicu Modan a egalat zece minute mai târziu, cu un şut care a lovit transversala şi cel mai probabil a trecut linia porţii, 1-1.

Apoi Petrolul a avut iniţiativa, dar şi Dumbrăviţa a avut un joc organizat bun şi a pus probleme adversatului. 1-1 după 90 de minute şi 1-1 după 120 de minute, astfel că s-a ajuns la departajare.

Petrolul s-a impus la loviturile de departajare, cu scorul de 5-4, după ce ultimul executat din seria de cinci, al Dumbrăviței, Luca Bodri, a bătut slab, în dreapta, previzibil chiar şi de pe lună, iar Mihai Eșanu a parat. În rest, toți cei care au bătut au avut execuții bune, greu de apărat. Petrolul merge în grupe, iar Dumbrăvița e eliminată după un meci extenuant.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Noaptea Campusului Deschis vine cu un „Catalizator” deosebit

Cea mai așteptată noapte la UPT. Noaptea Campusului Deschis va avea loc în data de…

O oră ago

Corpul nou de clădire de la Școala Gimnazială din Calea Șagului e în procedura de recepție a investiției/FOTO

Noul corp de clădire al Școlii Gimnaziale nr. 13, din Calea Șagului, e aproape de…

5 ore ago

Sondaj INSCOP. Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu intră în turul II, Elena Lasconi pe podium. Nicolae Ciucă abia pe locul VI

Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda Institutului pentru Libertate și Democrație…

5 ore ago

Regiunea Vest va avea strategie de adaptare la schimbările climaterice, făcută cu fonduri europene

Un număr de 40 de regiuni și comunități vor participa la un program de 18…

5 ore ago

Primul mare test al tandemului Blaga – Pirtea. Va valida Bucureştiul lista de parlamentare a PNL Timiş aşa cum s-a votat la Timişoara?

La începutul lunii martie, prin vot unanim, Comitetul Director Judeţean (CDJ) al PNL decidea că…

6 ore ago