Sănătate

Newpharma.ro: Inovație și expertiză românească pe piața online a farmaciilor din România

Newpharma, una dintre cele mai mari farmacii online din Europa, și-a lansat oficial platforma pentru România, newpharma.ro, marcând o etapă importantă în expansiunea sa pe piața est-europeană. Această lansare nu reprezintă doar intrarea unui nou jucător pe piața farmaciilor online din România, ci și reafirmarea contribuției semnificative a românilor la succesul internațional al companiei belgiene.

Cu peste 1.700 de mărci și 45.000 de produse disponibile, Newpharma și-a câștigat renumele prin accesibilitatea și personalizarea serviciilor sale de îngrijire a sănătății. Platforma sa este recunoscută pentru inovațiile aduse în domeniul dermatocosmeticelor și parafarmaceuticelor, fiind prezentă în țări precum Belgia, Franța, Țările de Jos și Germania. De altfel, recent, Newpharma a fost premiată drept cea mai bună e-farmacie în Franța, consolidându-și astfel poziția de lider în domeniul comerțului online farmaceutic.

MIHAITOTH2024

Expertiza românească, motorul Newpharma

Succesul Newpharma nu ar fi fost posibil fără contribuția echipei sale de IT și marketing, formată majoritar din români. În urmă cu peste zece ani, compania a decis să își externalizeze operațiunile IT în România, iar astăzi, peste 80 de specialiști români din Timișoara și Cluj gestionează platforma digitală pentru întreaga Europă. Răzvan Vlasin, CIO in grupul NEWPHARMA , subliniază rolul crucial al echipei românești: „Întreaga platformă IT, inclusiv aplicațiile, sunt realizate în România. De asemenea, partea de logistică și marketing este coordonată de colegii noștri din țară”.
Această colaborare fructuoasă între Newpharma și specialiștii români demonstrează încă o dată valoarea expertizei autohtone în domeniul tehnologiei și inovației. Biroul din Timișoara nu doar că dezvoltă software-ul necesar funcționării platformelor din Belgia, Franța, Germania și acum România, dar gestionează și sistemul logistic din Belgia, care deservește întreaga Europă.

NewSkin și Inteligența Artificială: Inovație în serviciul catre consumator

Newpharma.ro aduce în premieră în România serviciul NewSkin, un instrument inovator bazat pe inteligență artificială, dezvoltat în colaborare cu dermatologi. Acest modul permite realizarea unui diagnostic precis al pielii pe baza unui simplu selfie, analizând 20 de zone ale feței după șase criterii distincte. „Este primul instrument (tool) inovativ pe care îl aducem în România”, explică Răzvan Vlasin. „Ne punem întrebarea cum va arăta farmacia viitorului. Deja am integrat metaversul și am lansat o aplicație de meditație. AI ne ajută, dar în spate încă este farmacistul cel care validează”.

Această combinație de tehnologie avansată și expertiză umană subliniază angajamentul Newpharma de a oferi soluții personalizate și accesibile pentru sănătatea și bunăstarea clienților săi.

Newpharma.ro: Un nou standard pe piața românească

Newpharma.ro nu este doar o platformă de vânzare online, ci un ecosistem complet, care include un depozit situat lângă aeroportul din Timișoara și parteneriate strategice cu producători locali, precum Farmec. Deși la început se concentrează pe produsele de beauty and cosmetics, Newpharma.ro este pregătită să extindă rapid gama de produse disponibile, oferind astfel clienților din România acces la cele mai bune soluții de îngrijire a sănătății disponibile în Europa.

Cu un portofoliu solid, o echipă locală de experți și un angajament ferm față de inovație, Newpharma.ro este pregătită să redefinească standardele de excelență în sectorul farmaciilor online din România. Lansarea acestei platforme nu este doar o extindere a prezenței Newpharma pe piața europeană, ci și un pas înainte în democratizarea accesului la servicii de sănătate de calitate, accesibile oricui, oriunde și oricând.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

6 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

7 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

8 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago