Timp liber

Hubul de business din Iulius Town Timișoara se pregătește pentru Banat IT Autumn BBQ – RetroTech Edition

Unul dintre cele mai importante evenimente de networking dedicat comunității locale de IT, Banat IT Autumn BBQ – RetroTech Edition, va avea loc pe data de 10 septembrie, în Iulius Gardens. Momente artistice speciale, activități interactive, competiții tematice, dar și o serie de surprize ce vor fi dezvăluite în timpul evenimentului sunt pregătite pentru aniversarea de 10 ani a Asociației Banat IT.

Iulius Gardens va fi marţi, 10 septembrie, începând cu ora 18:00, gazda Banat IT Autumn BBQ – RetroTech Edition, un eveniment care oferă oportunitatea celor care lucrează în IT și profesioniștilor timișoreni din domenii conexe să împărtășească din experiența lor și să socializeze într-un cadru relaxat.

Ediția din această toamnă vine cu un concept inedit, dar și cu celebrarea a 10 ani de existență a Asociației Banat IT. Muzică live, activități pentru cei mari, dar și pentru cei mici, competiții tematice și multe alte modalități de conectare și schimburi de idei vor aduce împreună membri ai comunității locale IT și vor anima grădina ansamblului Iulius Town.

„Organizat, ca de obicei, în apropierea Zilei Internaționale a Programatorului, Banat IT Autumn BBQ – RetroTech Edition va fi o ocazie specială de a celebra nu doar tehnologia, ci și contribuția semnificativă a comunității noastre la inovație și progres. În acești 10 ani, Banat IT a fost un catalizator pentru excelență în industrie, iar la această ediție aniversară ne propunem să inspirăm, să conectăm și să consolidăm și mai mult legăturile din comunitatea noastră”, a transmis Marius Pentek, membru al boardului Asociației Banat IT și Project Manager Banat IT BBQ.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează completând formularul http://bbq1.banatit.ro/ . Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, puteți accesa paginile de Facebook si Instagram ale Asociației Banat IT.

Iulius Town Timişoara integrează cel mai mare hub de business din vestul țării, care reunește unii dintre cei mai puternici furnizori de „inteligență” din domeniul tehnologiei și automotive la nivel mondial. Cele patru clădiri de birouri United Business Center totalizează peste 80.000 mp închiriabili și 50 de companii multinaționale, de pe trei continente, cu aproximativ 9.500 de angajați, care livrează de aici tehnologii și servicii folosite worldwide.

Înființată de un grup de profesioniști din domeniul IT, Asociația Banat IT este una dintre cele mai reputate organizații ale sectorului tech din vestul României, activând în ultimii 10 ani pentru creșterea coeziunii sectoriale, a gradului de valorizare a inovării și potențialului de cercetare-dezvoltare, îmbunătățirea practicilor de afaceri și de atragere a resurselor umane, respectiv pentru educație de natură tehnologică și de business pentru cele mai diverse categorii de beneficiari.

Share
Published by
Vlad Stoian
Tags: Iulius Town

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM pentru ziua de 16 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 16.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Trofeul rămâne în România. Miriam Bulgaru, primul titlu WTA

Miriam Bulgaru a câștigat finala turneului Țiriac Foundation Trophy (WTA 125K) după victoria în fața…

17 ore ago

Primăria Deta montează în oraș pubele inteligente cu GPS, bănci inteligente cu WiFi și face platformă de monitorizare a consumului de curent

Primăria Deta a lansat pe SEAP licitația pentru găsirea unui furnizor în cadrul proiectului „Sisteme…

19 ore ago

Mii de credincioși au fost prezenți la procesiunea cu moaștele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, de la Catedrala din Timișoara

În ciuda vremii capricioase și reci, mii de credincioși au participat, sâmbătă seara, la procesiunea,…

19 ore ago

O nouă trecere la nivel peste calea ferată din Timiș a beneficiat de modernizare/FOTO

Regionala CFR Timișoara a realizat înlocuirea dalelor din beton aflate la una dintre trecerile la…

20 de ore ago

Pericol de inundații inclusiv în Banat

Dacă în zona Moldovei este dezastru, un cod galben de inundații a fost anunțat și…

20 de ore ago