Economic

PPC Energie își actualizează sistemele informatice. Pagina de internet și mai multe servicii online nu vor fi, temporar, disponibile

PPC Energie anunță că își actualizează sistemele informatice, în perioada 19 – 23 septembrie, ca parte a procesului de migrare a acestora la infrastructura informatică a Grupului PPC. Ca urmare, unele dintre serviciile și aplicațiile furnizorului de energie vor avea o disponibilitate limitată în acest interval.

Astfel, clienții PPC vor putea transmite indexul aferent consumului lunii septembrie începând cu data de 24 septembrie până pe 30 septembrie, ora 19:00.

Plățile se vor putea efectua doar prin intermediul partenerilor bancari, prin direct debit sau transfer bancar, respectiv prin intermediul automatelor de plată de tip self-pay, în cazul clienților care preferă plata numerar, dar vor putea fi înregistrate de către cei doi furnizori începând cu 24 septembrie. 

Website-ul www.ppcenergy.ro va putea fi accesat, dar serviciile digitale de pe această platformă, precum și aplicația myPPC vor fi indisponibile în intervalul 19 – 23 septembrie. 

Magazinele PPC și call center-ul vor funcționa conform orarului obișnuit, însă informațiile care pot fi oferite vor fi generale, din cauza indisponibilității platformelor pentru gestionarea relațiilor cu clienții. 

Solicitările clienților vor fi preluate în această perioadă prin intermediul adreselor de email contact-energie@ppcgroup.com, pentru PPC Energie și contact-energiemuntenia@ppcgroup.com, pentru PPC Energie Muntenia, și al canalelor de social media disponibile. 

Deși există posibilitatea să apară întârzieri față de termenele de răspuns uzuale, companiile de furnizare PPC Energie își asigură clienții că toate solicitările vor fi preluate și soluționate, în cel mai scurt timp posibil. 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

12 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

13 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

18 ore ago