Categories: Ultima ora

Om de afaceri, bătut în propria casă

Un om de afaceri din Timişoara a fost atacat în propria locuinţă de doi bărbaţi mascaţi! Aceştia l-au bătut cu sălbăticie şi au răvăşit întreaga casă, căutând bani şi obiecte de valoare. Victima deţine un lanţ de magazine de bijuterii.

Ozdemir Ahmed este cetăţean turc şi, în această seară, a avut parte de surpriza vieţii lui, în momentul în care a ajuns acasă. Locuinţa lui este situată într-un cartier de vile de la marginea Timişoarei. Omul a deschis poarta folosindu-şi telecomanda, apoi a intrat cu maşina în garaj. Când să coboare din autoturism, a fost atacat de două persoane şi imobilizat imediat. „Au sărit pe mine, m-au pus jos şi m-au bătut. Apoi m-au dus în casă, într-una din băi. Unul dintre cei doi a stat cu mine, celălalt a căutat peste tot”, a povestit, şocat,  Ozdemir Ahmed.

Casa omului de afaceri arată acum ca după război, însă, din primele constatări, hoţii nu s-au ales cu mare lucru. „Cred că au furat laptopurile. Totul e răvăşit”, spunea una dintre vecine. Ozdemir Ahmed a fost lăsat legat de un calorifer şi a reuşit să se elibereze abia după o oră. Rudele şi vecinii au venit imediat să vadă ce s-a întâmplat. „Noi l-am găsit pe jos, era bătut, i-au pus la gât un cuţit… voiau bani şi bijuterii, dar nu avea la el decât 200 de lei”, a declarat una dintre rudele turcului. Victima a fost transportată la spital, deoarece avea răni pe tot corpul.

Vila atacată este supravegheată video, aşa că oamenii legii speră acum că înregistrările îi vor ajuta în anchetă. „Poliţiştii sunt, în continuare, la faţa locului şi încearcă să găsească cât mai multe probe, pentru identificarea autorilor”, a spus ag. Marinela Apostolache, de la IPJ Timiş. Atacatorii riscă să stea după gratii 20 de ani. Pentru a-i prinde, poliţiştii au organizat filtre la intrările şi ieşirile din oraş.

Share
Published by
Alexandra Tudor

Recent Posts

Proiectul Centurii Vest merge înainte, contestația depusă a fost respinsă

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins cererea depusă de cei de la ARL Cluj,…

15 minute ago

Întreruperi programate la furnizarea apei spre sfârşitul acestei săptămâni în judeţul Timiş

Vineri, 26 aprilie, între orele 10-12 vor avea loc lucrări la Stația de Tratare a…

16 minute ago

Incursiune în trecut, pe urmele germanilor în Banat! O interesantă lecţie deschisă la UPT, cu profesorul Anton Sterbling

Banatul multietnic şi istoria sa seculară, sau o nouă incursiune în trecut cu un profesor…

53 de minute ago

Druckeria face apel la politicieni să lase la o parte orgoliile şi jocurile politice în problema stadionului

În ziua în care Guvernul se întruneşte la Timişoara pentru a da o HG privind…

O oră ago

Manfred Weber și Cristopher Cîrpaci recomandă Nicolae Robu

Am urmărit emoțiile nemaîntâlnite ale lui Nicolae Robu în fața lui Alfred Simonis, Vasile Blaga,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 25 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 25.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago