Arhiva pentru eticheta: om de afaceri

Om de afaceri, săltat din Dumbrăvița. Își hărțuia fosta soție

Om de afaceri, săltat din Dumbrăvița. Își hărțuia fosta soție

Omul de afaceri Ghiță Mircea Roman s-a trezit, miercuri dimineață, la ușa casei sale din Dumbrăvița, cu polițiștii de la Crimă Organizată. Afaceristul, care activează în domeniul imobiliar în Arad, este investigat de oamenii legii în urma unei reclamații pe care i-a făcut-o fosta soție, de care a divorțat, oficial, în 2014, fără a face,

Prietenii lui Dorin Olar: „N-a fost sinucidere, a fost altceva”

Prietenii și cunoscuții omului de afaceri Dorin Olar nu cred în varianta sinuciderii. Ei spun că Olar nu avea probleme financiare, ba din contră, afacerile îi mergeau foarte bine. În plus, omul de afaceri avea planuri mari pentru perioada următoare și abia se întorsese dintr-o vacanță prelungită în America de Sud.

Cornel Samartinean: „Nu vreau să fiu un deputat anonim”

A plecat în cursa electorală de la premisa că oamenii trebuie să-și cunoască deputatul pe care l-au trimis în parlament. Se ferește să lanseze promisiuni fără acoperire, dar spune că primul proiect de lege pe care-l va promova va face ca banii strânși din impozite la nivelul Timișului să rămână aici. Acesta este Cornel Sămărtinean, candidat ARD pe Colegiul I Deputați Timișoara, un om de afaceri care vrea să schimbe mocirla din viața politică.

Tabara: „Am fost intotdeauna un pic in plus, pentru ca nu am fost om de afaceri”

Sacrificat la îndemnul Elenei Udrea şi al Ancăi Boagiu, fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, regretă că în urmă lui rămân multe proiecte neterminate. Tabără recunoaşte că s-a simţit întotdeauna un pic în plus la minister, deoarece nu a privit agricultura prin prisma propriilor afaceri.

Top