Categories: Sport

„Mânjii” de la Poli 2002 se descurcă bine în Liga a IV-a

5. Poli 2002 Timişoara     17      11      1        5        40 – 21        34      +7

„Viitorul sună bine” este un slogan care are suport şi în realitate, la Poli Timişoara. Juniorii de la Poli născuţi în anul 1993 evoluează pentru Poli 2002 Timiţoara în Liga a IV-a, unde au terminat turul de campionat cu o linie de clasament ce le permite să viseze chiar la terminarea sezonului pe primul loc.

Tinerii de la Poli 2002 au început sezonul cu victorii pe linie. Lipsa de experienţă a celor mai mulţi dintre jucătorii pregătiţi de Iosif Rotariu a făcut însă ca, în unele întâlniri, să cedeze în faţa unor formaţii care au în componenţă fotbalişti experimentaţi. „Am avut un început de sezon foarte bun, dar au urmat înfrângeri în faţa unor echipe experimentate, precum Flacăra Făget sau Juventus Pişchia. În faţa celor de la Pişchia pot spune că am avut cea mai slabă evoluţie în turul de campionat. Slab am jucat şi cu Auto Timişoara, într-un joc pierdut de noi pe teren propriu. În rest, echipa a jucat bine în majoritatea jocurilor, cu o notă aparte în acest sens amintind jocul de pe terenul celor de la Pobeda Dudeştii Vechi”, precizează Adrian Stoicov, antrenorul formaţiei din Liga a IV-a. Principalul obiectiv al celor ce se ocupă de Poli 2002 Timişoara este creşterea jucătorilor foarte tineri. „La Poli 2002 sunt cei mai mulţi jucători născuţi în 1993, iar noi suntem interesaţi ca aceştia să crească în joc, pentru a putea face pasul spre echipa mare sau măcar spre «satelitul» din Liga a III-a. În tur s-au remarcat mai mulţi fotbalişti, unii dintre ei fiind selecţionaţi la prima reprezentativă de juniori născuţi în 1993. Este vorba despre Constantinescu, Artean, Vântură, Lupancu şi Obeşterescu, ultimul cu ceva probleme din pricina unei accidentări”, mai spune Stoicov. Alături de aceştia s-au remarcat şi trei jucători cu doi ani mai mari, toţi cu câte opt goluri în tur. Este vorba despre Silaghi, Magdaş şi Nicula. „Cei trei jucători vor face pasul spre Poli II Timişoara, în Liga a III-a, echipă pe care o antrenez de la finalul turului”, a mai spus antrenorul.

În ancheta demarată de www.debanat.ro pentru desemnarea celor mai valoroşi fotbalişti ce evoluează în Liga a IV-a Timiş, antrenorul de la Poli 2002 Timişoara a făcut următorul clasament: 1. Fiştea (Timişul Şag); 2. Berceanu (Flacăra Făget); 3. C. Bota (Juventus Pişchia); 4. Adrian Ilie (FC Chişoda); 5. Briciu (Pobeda Dudeştii Vechi).

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

SCM Poli, deplasare lungă și dificilă la Vaslui

SCM Politehnica Timișoara începe cea de-a doua jumătate a turului din Liga Zimbrilor cu o…

13 ore ago

Zilele Carierei de la UPT au început cu mult entuziam și interes/FOTO

Un eveniment mult așteptat de tineri a început în forță. Cantina Universității Politehnica Timișoara s-a…

16 ore ago

CSU Poli, implicată în promovarea sportului în școli. S-a încheiat faza județeană a campionatului interșcolar de baschet

Echipele a cinci licee din Timișoara au luat parte la faza județeană a competiției de…

17 ore ago

Concurs inedit la Muzeul Banatului. Tortul Doboș bate ciocolata Dubai!

O tradiție culinară veche de 140 de ani a învins, într-un sondaj inedit, realizat de…

18 ore ago

Aproape 1500 de mașini ridicate, deoarece „bizonii” au blocat circulația

Atenție unde staționați cu autovehiculele! 1458 de mașini ridicate de polițiștii locali din zona pietonală,…

19 ore ago