Categories: Alte sporturi

Au făcut rocadă cu oltenii

Baschet Club Timişoara a făcut schimb de locuri cu SCM CSS Craiova, adversara „Leilor din Banat” de sâmbătă seara. Asta, după ce elevii lui Dragan Petricevic au învins, în sala „Constantin Jude”, reprezentanta Olteniei.

Cele două formaţii şi-au împărţit punctele în primele două sferturi, 23-15 şi 17-25, atfel că la pauză erau la egalitate, 40-40.  BC Timişoara s-a distanţat însă în sfertul trei, în care s-a impus cu 28 la 12. Şi ultimele zece minute de joc au fost dominate de „lei”, care au câştigat sfertul patru cu 15 la 12, iar scorul final a fost 83 la 64. Ivan Miskovic a fost marcatorul bănăţenilor, înscriind 15 puncte. Următorii jucători au fost Darko Habus, cu 13 puncte, Andrei Dragoş, cu 12 puncte, şi Nenad Markovic, cu 11 puncte. Pe parchet a revenit, în această partidă, şi Brice Kabengele, pedepsit şase luni de Federaţia Română de Baschet pentru consum de marijuana. Dragan Petricevic l-a introdus pe teren nouă minute şi 35 de secunde, timp în care Brice a reuşit un coş de două puncte.

„Am avut emoţii înaintea partidei. Mă temeam că jucătorii şi-au ieşit din formă după jocul bun cu Universitatea Cluj. Primele două sferturi au arătat că echipa din Craiova este una  destul de puternică şi incomodă. Mai avem mult de lucru. Suporterii trebuie să înţeleagă, nu mai există echipe slabe. Nu există acele meciuri de antrenament. Fanii trebuie să aibă răbdare cu noi şi să ne fie alături”, a declarat la finalul partidei antrenorul timişorenilor, Dragan Petricevic. După această victorie, BC Timişoara a urcat un loc, pe 12, unde se afla înaintea acestei runde SCM CSS Craiova.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

13 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

17 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

20 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

20 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

22 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

22 de ore ago