Marian Iancu a revenit la tehnicile bine-cunoscute. Dacă ceva merge prost… schimbăm antrenorul. Aşa s-a întâmplat şi în această seară, după egalul din Ardeal, 3 la 3 cu Gloria Bistriţa. Iancu a afirmat că îl va înlocui pe antrenorul Cosmin Contra de la cârma lui Poli.

„Contra practică o echipă pe prietenii, pe interese şi aşa nu se mai poate. Ori le rezolvă, ori ne despărţim. Şi Stanciu, şi Chivorchian la fel. L-am întrebat pe Cosmin de ce joacă Helder mijlocaş, dar nu ne-ajută cu nimic. Le atrag atenţia public să mai lase arbitrii în pace. Mă interesează cum arătăm… Jalnic. Ştim să strigăm numai de bani. Pe unii îi întreb ce au de gând, altora o să le strâng mâna. Nu dau nume!”, a spus Iancu la Digi Sport. Cosmin Contra a replicat imediat atacurilor patronului. „Nu-i nici o problemă, de luni poate să vină dânsul să antreneze. Dacă este adevărat ce a zis, atunci, de luni, să antreneze echipa. I-am zis că dacă mai atacă jucătorii, o să ne despărţim. Dar dacă eu ştiu aşa puţin fotbal, să vină el să facă echipa, să facă antrenamente. Ne despărţim. Aşteaptă orice ocazie să dea în jucători. Cred că nu mă cunoaşte suficient de mult. Atât am putut să fac. Nu pot trece peste aceste acuzaţii, cine mă cunoaşte ştie că aşa sunt eu”, a spus Contra.

Marian Iancu nu a rămas dator. „Contra este un rebel. Eu am riscat, i-am dat pe mână acest club şi uite unde am ajuns. Trebuie să răspundă pentru ceea ce face. El nu mă cunoaşte. Acum mă va cunoaşte. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timişoara. La revedere, să-şi caute echipă!Trebuia Cosmin să iasă la televizor şi să discute de arbitraje? Ce să discute, când echipa arată aşa? Eu sunt prost şi el este destept? Bine, eu sunt prost şi rămân la echipă, dar el pleacă şi va continua unde va dori. Nu se pune însă problema să îmi pară rău că a fost antrenor la Timişoara”, a declarat Marian Iancu.

Prima variantă de înlocuire a lui Contra este fostul tehnician Dusan Uhrin junior. „O să-l contactez pe Uhrin. Nu ne-am despărţin duşmani, contrar a ceea ce s-a spus”, a conchis patronul timişorenilor.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

6 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

7 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

12 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

13 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

13 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

15 ore ago