Categories: Alte sporturi

BC Timişoara a ratat două puncte

BC Timişoara a fost învinsă în meciul disputat sâmbătă seara pe terenul celor de la Municipal Oradea. În primul sfert al întâlnirii din etapa a XIV-a, primele puncte ale timişorenilor au venit abia după 2 minute şi 50 de secunde de joc, după un coş de două puncte înscris de Miskovic.

Gazdele au condus chiar şi cu 13-6, dar „Leii din Banat” au reuşit să egaleze la 17. Totuşi, primul sfert s-a încheiat la diferenţă de un punct, 20-19. Cu 3 minute înainte de pauza mare, elevii lui Dragan Petricevic au reuşit să treacă în avantaj, 31-32 şi 33-34, însă nu pentru mult timp. Mandic a reuşit trei puncte în ultimele 30 de secunde, iar sfertul doi s-a terminat 41-38. În următoarele zece minute aveau să se înscrie doar 11 puncte de fiecare parte. După triţa lui Covington, care a readus-o pe Timişoara în avantaj, 45-47, şi loviturile libere reuşite de Păltinişanu, 48-49, au urmat o serie de aruncări de trei puncte ratate de elevii lui Petricevic. Sfertul trei s-a încheiat cu 52 la 49, după ce, în ultima secundă de joc, Miskovic nu a mai reuşit să puncteze. Cu şapte minute înainte de final, Municipal Oradea a reuşit să se distanţeze la zece puncte. Oaspeţii au înscris primele puncte abia la jumătatea sfertului, după un coş reuşit de Păltinişanu. Timişorenii n-au mai putut ajunge orădenii, care aveau 12 puncte avans cu două minute înainte de final. Pesic a mai redus din diferenţă în ultimele secunde de joc, însă BC Timişoara n-a reuşit să smulgă cele două puncte necesare pentru o iarnă mai liniştită, dar şi pentru apropierea de un loc ce duce în play-off. Sfertul patru s-a încheiat 19-16, iar scorul final al întâlnirii a fost 71-65.

Cei mai buni marcatori ai lui BC Timişoara au fost Milos Pesic, cu 22 de puncte, urmat de Nicholas Covington, cu 13 puncte, şi Nenad Marjkovic, care a adus „Leilor” nouă puncte. De partea cealaltă, Mandic şi Maric au adus cele mai multe puncte, 22, respectiv 16. Următorul meci pentru BC Timişoara, şi totodată ultimul din acest an, este programat săptămâna viitoare, pe teren propriu, cu Energia Rovinari.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago