Arhiva pentru eticheta: infrangere

Nimic bun! Ripensia pierde la scor, ACS Poli, umilită şi de ultima clasată

Nimic bun! Ripensia pierde la scor, ACS Poli, umilită şi de ultima clasată

Ripensia a jucat de la egal la egal în etapa a VIII-a a ligii secunde cu Pandurii, însă trupa gorjeană a obţinut în cele din urmă o victorie poate nu atât de clară cum o arată scorul. Într-un alt joc, ACS Poli a pierdut şi la Baloteşti, iar acum împarte ultimul loc cu Brăila.

Greu cu echipa lui Țapu, Căruță și Izmană! Politehnica pierde la Miroslava

Politehnica a pierdut surprinzător, în prelungirile partidei, meciul susținut sâmbătă, în deplasare, cu Știința Miroslava, în etapa a 34-a a Ligii a II-a. Gazdele s-au impus cu 2-1 (1-1), golul victoriei fiind de fapt un autogol, „reuşit” de Bilia cu ajutorul portarului Dascălu.

scm timisoara

Evoluție slabă, rezultat pe măsură

BC SCM Timişoara a fost o umbră a echipei „Leii din Banat” care în acest sezon învingea Steaua de trei ori din patru întâlniri. Joi seară, în primul duel din seria „cel mai bun din cinci”, Steaua s-a impus fără să forţeze şi are 1-0 la general, cu jocul doi urmând să se dispute sâmbătă, tot în Bucureşti.

Ripensia își complică situația. Eșec și la Balotești

După înfrângerea de pe teren propriu cu Sibiul lui Sandu Pelici, Ripensia Timișoara nu a reușit mai mult nici la Balotești. Într-un meci important pentru salvarea de la retrogradare, trupa ilfoveană s-a impus cu 3-1 (2-0), într-un joc în care Ripensia nu a evoluat rău, dar a plătit tribut unei defensive visătoare.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com