Arhiva pentru eticheta: dragan petricevic

Criza se adanceste la BC Timisoara, Dragan Petricevic a demisionat

Criza se adanceste la BC Timisoara, Dragan Petricevic a demisionat

Cu conturile clubului goale de mai multe luni, echipa de baschet BC Timișoara suferă. Suferă și pe teren, acolo unde a pierdut primele două meciuri de campionat plus calificarea în sferturile Cupei României, dar suferă enorm și în afara terenului. Luni a venit și ultima mare lovitură.

Situatie dramatica la BC Timisoara: pleaca Popescu si stranierii, ramane Petricevic

Sistarea finanțării de la bugetul local a adus clubul BC Timișoara în pragul colapsului. Câștigătoarea Cupei României este părăsită de toți jucătorii străini, dar și de vedeta Bogdan Popescu. Rămâne în schimb antrenorul Petricevic care va încerca să formeze o echipă tânără care să nu se facă de râs în campionat.

I-au dat cu flit in vara, acum il numesc antrenor: Petricevic revine la BC Timisoara!

O vorbă veche spune că „unde nu-i cap, vai de picioare”. Se potriveşte de minune conducerii echipei de baschet BC Timişoara, unde orgoliul prostesc dictează împotriva raţiunii. La câteva zile de despărţirea de Tudor Costescu, conducerea clubului timişorean de baschet anunţă că BC Timişoara va fi antrenată de Dragan Petricevic, începând cu data de 1 decembrie.

Apel la fani

„Leii din Banat” fac apel la fani pentru meciul de sâmbătă seara. BC Timişoara este nevoită să câştige partida din etapa a XIX-a, pentru a evolua în play-off. Jucătorii lui Dragan Petricevic speră să învingă ocupanta locului doi, Asesoft Ploieşti, dar pentru asta au mare nevoie de susţinerea publicului.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com