Categories: SocialUltima ora

„Trotuarul” se face, mai eficient, pe net

Gata cu agăţatul clienţilor pe marginea drumului! „Fetiţele” cu pretenţii s-au mutat pe Internet, de unde au numai avantaje: câştigurile sunt mai însemnate, iar ele sunt mult mai greu de prins de către poliţişti.

„Domnii generoşi” au la dispoziţie zeci de pagini virtuale, pentru a-şi alege, după plac, partenere de sex. Cu un tarif care porneşte de la 100 de lei, dar ajunge şi la câteva sute de euro, damele de companie oferă servicii pentru toate gusturile. Sexul se practică atât în „cuibul” domnişoarelor, cât şi la hotel, iar remuneraţia se face în funcţie de durata prestaţiei, dar şi de tipul de sex practicat. Lily are 31 de ani, este „escortă” de şase ani, dar practică prostituţia de zece. Acum se promovează pe Internet şi are între unul şi cinci clienţi pe zi, pe care îi taxează cu sume cuprinse între 100 şi 500 de lei. Pentru că e criză, femeia spune că acceptă şi cadouri, cum ar fi bijuteriile din aur sau telefoanele mobile. Are şi clienţi fideli, pentru care practică reduceri sau chiar servicii pe datorie, până la salariu. „Sunt deja cunoscută în domeniu, sunt căutată, iar clienţii fideli beneficiază de tratament special. Înainte, mi s-a întîmplat să accept şi bonuri de masă”, spune prostituata. Nu prea vrea să vorbească despre cât câştigă pe lună, dar spune că banii îi ajung pentru un trai decent. „Lucrează” doar când are chef şi este una dintre fericitele care sunt pe cont propriu, astfel că nu mai trebuie să plătească şi „peştele”. După ce plăteşte cheltuielile de întreţinere ale apartamentului bine pus la punct în care îşi primeşte clienţii, lui Lily îi rămân bani pentru a-şi face toate mofturile. Investeşte în lenjerie intimă, jucării sexuale şi tratamente cosmetice şi de întreţinere şi nu-şi face probleme pentru viitor. „O să văd ce fac când ajung la pensie. Acum mă interesează să arăt pe măsura dorinţelor clienţilor mei”, spune, zâmbind, tânăra, întrebată dacă şi-a făcut vreo pensie privată. O altă investiţie este promovarea sa şi a serviciilor pe care le oferă. „Online-ul m-a ajutat foarte mult. Sunt prezentă pe cele mai importante reţele de profil, de unde clienţii mă pot apela”, explică femeia. Ştie că nu e legal ce face, dar nu-i pasă: „Ce ştiu eu să fac, ca să mă angajeze cineva? Ce şanse am? Să lucrez în schimburi, la bandă? Nici vorbă”.
Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale recunosc că le este foarte greu să probeze prostituţia făcută prin Internet, care este o activitate foarte complexă. „Investigaţiile Criminale s-au autosesizat şi avem câteva cazuri în lucru. În ultimii doi ani nu au găsit nicio reţea structurată. Sunt mai multe activităţi de făcut, trebuie aduse foarte multe probe la dosar, nu te poţi baza pe un simplu anunţ”, spun reprezentanţii IPJ. Tinerele care practică prostituţia riscă pedeapsa cu închisoarea de la trei luni la trei ani, în timp ce proxenetismul se pedepseşte cu închisoarea până la zece ani.

Share
Published by
Renate Simion

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

14 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago