Categories: Sport

ACU Arad vrea sase jucatori de la Poli II

Poli II Timişoara s-ar putea despărţi de şase jucători. Gheorghe Chivorchian negociază, vineri, cedarea, sub formă de împrumut, a mai multor fotbalişti din lotul pregătit de Adrian Stoicov şi Sorin Vlaicu către ACU Arad, echipă ce evoluează în Liga a II-a.

Andrei Cobliş, Alexandru Dudaş, Andrei Sava, Adrian Zaluschi, Bogdan Magdaş şi Adrian Popa ar putea evolua, în returul campionatului, la ACU Arad, dacă cele două părţi vor ajunge la un numitor comun. Zaluschi, Popa şi Magdaş sunt cei mai râvniţi jucători de către cei de la ACU, dar tratativele se vor purta şi pentru ceilalţi fotbalişti. „Nu e nicio problemă că pot pleca aceşti jucători. Pentru ei, e un pas înainte. Toţi sunt foarte tineri şi trebuie să joace la un nivel cât mai înalt pentru ca, la un moment dat, să reuşească să facă pasul spre echipa mare”, spune antrenorul Adrian Stoicov. Lotul va fi completat, din spusele tehnicianului timişorean, cu fotbalişti din propria pepinieră. „Vom pune accent pe fotbalişti din generaţia 1992 (Velici, Stancu, Toma) şi jucători de la Poli 2002 (Leagu, Damian). Din lotul cu care vom aborda returul va face parte şi Ardelean, un juucător născut în 1994 ”, a mai precizat Stoicov. Dacă vor pleca toţi cei şase jucători la ACU Arad, „satelitul” celor de la Poli va bifa şapte despărţiri în această iarnă, prima fiind de Răzvan Trandu, împrumutat pentru un an şi jumătate la AC Recaş. În plus, faţă de jocurile din tur, Poli II nu va mai beneficia de aportul cehului Krejci, cooptat de Duşan Uhrin în prima echipă, şi al sârbului Dukic, care şi-a reziliat contractul cu alb-violeţii şi s-a întors în ţara natală. Lotul pregătit de Adrian Stoicov şi Sorin Vlaicu va fi în cantonament în perioada 29 ianuarie – 8 februarie, la Timişoara.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

51 de minute ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

12 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago