Categories: Timp liberUltima ora

Invitatie de duminica, la schimb de carti

Aţi citit o carte, v-a plăcut atât de mult încât vreţi să se bucure şi alţii de ea? Sunteţi atât de impresionat de subiect, încât vreţi să împărtăşiţi această senzaţie şi altor pasionaţi de lectură? Dacă răspunsul este da, atunci duminică e momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Duminică, de la ora 15, are loc o nouă întâlnire din seria „Schimb de cărţi”, desfăşurată la Timişoara. Aceasta este organizată de Invictus, o organizaţie non-profit, afiliată proiectului bookblog.ro, care grupează pasionaţii de lectură. „Ne întâlnim pentru a discuta despre cărţi, pentru a cunoaşte diferiţi autori români, dar şi pentru a ne împrumuta unii altora volume interesante”, spune Andra Jebeleanu, unul dintre organizatori.
Întâlnirile au loc întotdeauna într-un cadru lejer, astfel încât participanţii să poată discuta liber despre subiectele şi autorii care îi pasionează la momentul respectiv. Intrarea este, desigur, liberă. „Schimburile de cărţi” se petrec la Timişoara din 2007 încoace. În prezent, astfel de întâlniri se desfăşoară, lunar, în 25 de oraşe din România. Fiecare carte împrumutată se întoarce pe proprietar după o lună, la viitoare întrunire, sau poate merge mai departe, la un alt cititor interesat. Singura condiţie este ca posesorul ei de drept să ştie în orice moment care îi este traseul. Întâlnirea de la Timişoara va avea loc la Sevastia’s Book, pe strada Mărăşeşti, la numărul 14. Conform organizatorilor, sunt aşteptaţi cel puţin 20 de participanţi, care au fost anunţaţi prin intermediul Facebook.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

15 minute ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

53 de minute ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

4 ore ago

„Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău!”, un eveniment de succes cu peste 1000 de participanţi, a ajuns la final

Emoţii, competivitate, premii şi mulţi participanţi la un eveniment de marcă organizat anual de UPT.…

4 ore ago

Horticultura continuă lucrările de întreținere în cimitirele pe care le administrează

Angajaţii societăţi Horticultura continuă lucrările de întreținere în cele două cimitire pe care le administrează,…

5 ore ago

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

5 ore ago