Categories: Social

Pene, fum si Swarovski, ingrediente pentru nunta perfecta

Flori combinate cu pene, rochii cu dantelă şi cristale Swarovski, aparat de ceaţă grea pentru momentele importante – acestea sunt ultimele fiţe în materie de nunţi. Toate au fost prezentate la târgurile tematice desfăşurate la sfârşit de săptămână.

Organizatorii de petreceri nupţiale au prezentat, zilele acestea, la Timişoara, cele mai noi trenduri. Lumea s-a pus de acord că o nuntă în ton cu moda are neaparat fum des la picioarele mirilor atunci când intră în local şi şampanie fumegândă. În primul exemplu e vorba de „ceaţa grea”. „Nu se ridică deasupra invitaţilor şi nu are miros”, explică Paul Baniaş, unul dintre ofertanţi. În al doilea caz, e vorba de zăpadă carbonică. Un strop în pahar,iar băutura se transformă. Fumul e şi de data aceasta inodor, iar bucăţica de „zăpadă” nu alterează gustul produsului din pahar. Preţul pentru aceste fiţe de nuntă este cuprins între 50 şi 100 de euro.
Rochia miresei, cel mai important accesoriu al nunţii, costă cel puţin 2.000 de lei. Se poartă dantela de culoarea untului gras, adică un crem sofsticat. „Albul nu mai e deloc la modă”, spun stiliştii. Pentru un aspect ieşit din comun, aceştia propun rochii „stropite” cu cristale Swarovski.
Pentru decoraţiuni, designerii au decis că se poartă materialele naturale: buchete care combină flori, fructe, scoarţă de copac sau alte accesorii inedite. „Anul acesta se merge mult pe alb-argintiu şi materiale naturale. De exemplu, se combină crengi de copac, produse din scoarţă şi chiar piatra, cu multe alte accesorii: sticlă, pietre, pene”, spune Anca Vlad. Lavandă, amarilys, trandafiri, miniroze în culori pastelate, orhidee, phalenopsis (cu ciorchine de flori), lalele albe, frezii sunt florile recomandate la nunţile acestui an.

Share
Published by
Alecsandra Stanici
Tags: fumnunta

Recent Posts

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

41 de minute ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

O oră ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

3 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

4 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

15 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

15 ore ago