Categories: Info si Utile

Restrictii de drumuri

Pe drumurile naționale din administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara sunt instaurate, în luna ianuarie, anumite restricții, din cauza lucrărilor efectuate în această perioadă.

Pe DN 7, la Păuliş se lucrează la consolidarea unui pod, circulaţia fiind permisă doar autovehiculelor cu masa totală maximă admisă de 40 tone. Pe DN 57, între localităţile Naidăş şi Jamu Mare, sunt în derulare lucrări de consolidare poduri, circulaţia derulându-se pe jumătate din partea carosabilă. De asemenea, la Jamu Mare, ca urmare a cedării rampelor podului şi surpării racordului dintre pod şi drumul naţional, există o restricţie de tonaj de 12,5t. Până la finalizarea lucrărilor de consolidare a rampelor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare: DN 57 km 152+1050 Oraviţa, DN 57B km 26+048 Anina – Reşiţa, DN 58B Reşiţa – Voiteg, DN 59 Voiteg – Moraviţa, DN 57 Moraviţa – Jamu Mare. Pe DN 57B, între localităţile Bozovici şi Petnic, circulaţia este îngreunată datorită unor lucrări de consolidare poduri. Pe DN 58B, din cauza lucrărilor de consolidare a podurilor, la km 29+900 Berzovia se circulă pe varianta locală (DJ 572 şi strada Revoluţia din Decembrie 1989), iar la km 46+711 Gătaia, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe jumătate de parte carosabilă. Pe drumul naţional DN 59B, în localităţile Cenei şi Cruceni se circulă pe jumătate de carosabil. Pe sectorul de drum european DN 66, între localităţile Petroşani şi Simeria, se execută lucrări de reabilitare pe sectoare izolate. Pe DN 69, km 45+448 – 46+144 circulaţia rutieră este deviată pe o variantă locală de serviciu, fiind impusă şi o restricţie de viteză de 40 km/oră. La Buceş Vulcan, pe DN 74 circulaţia este îngreunată din cauza degradării drumului, pe o porţiune izolată. Pe drumul naţional DN 79A, la km 32+904 circulaţia se desfăşoară alternativ în ambele sensuri, din cauza surpării pe partea stângă a unui podeţ. Informaţii privind starea reţelei de drumuri administrate de DRDP Timişoara pot fi obţinute la dispeceratul instituţiei, la telefonul 0256/246620, sau prin accesarea: www.drdptm.ro/informatii.htm.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

32 de minute ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

O oră ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

2 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

2 ore ago

Medalii de argint obținute de atleții Politehnicii Timișoara, la Naţionalele de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara au fost la înălțime și la Campionatul Național de alergare montană, distanță…

2 ore ago

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar…

4 ore ago