Categories: Info si Utile

Restrictii de drumuri

Pe drumurile naționale din administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara sunt instaurate, în luna ianuarie, anumite restricții, din cauza lucrărilor efectuate în această perioadă.

Pe DN 7, la Păuliş se lucrează la consolidarea unui pod, circulaţia fiind permisă doar autovehiculelor cu masa totală maximă admisă de 40 tone. Pe DN 57, între localităţile Naidăş şi Jamu Mare, sunt în derulare lucrări de consolidare poduri, circulaţia derulându-se pe jumătate din partea carosabilă. De asemenea, la Jamu Mare, ca urmare a cedării rampelor podului şi surpării racordului dintre pod şi drumul naţional, există o restricţie de tonaj de 12,5t. Până la finalizarea lucrărilor de consolidare a rampelor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare: DN 57 km 152+1050 Oraviţa, DN 57B km 26+048 Anina – Reşiţa, DN 58B Reşiţa – Voiteg, DN 59 Voiteg – Moraviţa, DN 57 Moraviţa – Jamu Mare. Pe DN 57B, între localităţile Bozovici şi Petnic, circulaţia este îngreunată datorită unor lucrări de consolidare poduri. Pe DN 58B, din cauza lucrărilor de consolidare a podurilor, la km 29+900 Berzovia se circulă pe varianta locală (DJ 572 şi strada Revoluţia din Decembrie 1989), iar la km 46+711 Gătaia, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe jumătate de parte carosabilă. Pe drumul naţional DN 59B, în localităţile Cenei şi Cruceni se circulă pe jumătate de carosabil. Pe sectorul de drum european DN 66, între localităţile Petroşani şi Simeria, se execută lucrări de reabilitare pe sectoare izolate. Pe DN 69, km 45+448 – 46+144 circulaţia rutieră este deviată pe o variantă locală de serviciu, fiind impusă şi o restricţie de viteză de 40 km/oră. La Buceş Vulcan, pe DN 74 circulaţia este îngreunată din cauza degradării drumului, pe o porţiune izolată. Pe drumul naţional DN 79A, la km 32+904 circulaţia se desfăşoară alternativ în ambele sensuri, din cauza surpării pe partea stângă a unui podeţ. Informaţii privind starea reţelei de drumuri administrate de DRDP Timişoara pot fi obţinute la dispeceratul instituţiei, la telefonul 0256/246620, sau prin accesarea: www.drdptm.ro/informatii.htm.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

7 minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

13 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago