Diverse articole

Societate de asigurări din Timișoara, amendată fiindcă… nu s-a asigurat

Societate de asigurări din Timișoara, amendată fiindcă… nu s-a asigurat

Reprezentanții unei societăți de asigurări din Timișoara au luat amendă de la polițiștii locali pentru că nu s-au… asigurat că o placă de pe clădirea lor nu pică în capul trecătorilor. Mai ales că nu știa nimeni dacă erau asigurați sau nu. Trecătorii, bineînțeles…

România borfașilor. Un român a murit din nepăsarea și nesimțirea Guvernului

În timp ce guvernanții fac tot posibilul pentru a scoate infractorii din pușcării și a da legi în favoarea borfașilor, românii continuă să moară în spitale insalubre din nepăsare și nesimțire. Unul dintre ei este Călin Fărcaș care, deși avea banii necesari unui transplant, a murit fiindcă România n-a mai avut un acord cu Eurotransplant.

Cum se lucrează pe șantierul Openville? 11 elevi au aflat

Pentru 11 elevi de la Școala Gimnazială Nr. 16 „Take Ionescu” din Timişoara, anul şcolar nu s-a încheiat pe 15 iunie. Recent, copiii, care au terminat clasa pregătitoare, au avut parte de o experienţă interesantă pe şantierul ansamblului mixt Openville, cu ocazia unei activităţi organizate în cadrul Şcolii de Vară.

sorin supuran

Moștenire dezastroasă la STPT. Noul director cere intervenția Curții de Conturi

Noul director al Societății de Transport Public Timișoara, Sorin Supuran, continuă cu dezvăluirile privind situația găsită la fosta RATT. În afara condițiilor deplorabile de muncă, Supuran spune că a descoperit foarte multe nereguli, de la achiziții bizarre și sponsorizări suspecte până la diurne uriașe și documente lipsă. De aceea va solicita un control al Curții de Conturi la STPT.

Polițiștii locali pe segway-uri în acțiune. Peste 400 de amenzi date șoferilor care ocupau pistele de biciclete

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se deplasează pe două roți, polițiștii locali au continuat să efectueze verificări în căutarea conducătorilor auto care opresc sau staționează pe pistele pentru bicicliști. De altfel, patrulele de polițiști locali pe segway-uri au ca prioritate deplasarea pe aceste piste și luarea măsurilor legale în cazul autovehiculelor care ocupă traseele dedicate bicicliștilor.

Fără pic de simț… poetic, unii șoferi parchează „nesănătos” pe două străzi din Timișoara, blocând traficul

Două străzi din Timișoara cu nume atât de răsunătoare sunt sufocate de-a dreptul de șoferii care parchează aiurea, fără noimă, în ciuda… altor conducători auto. Unde s-au găsit să parcheze „nesănătos”? Chiar pe Aleea Sănătății. Și pentru că nu sunt deloc… „poetici”, încalcă legea și normele morale și pe strada… Versului.

Taximetrist din Lugoj, ucis de doi minori

Un taximetrist în vârstă de 77 de ani din orașul Lugoj a fost ucis cu o mare cruzime de doi minori. Trupul fără suflare a fost găsit după aproape două săptămâni, într-o pădure de lângă Lugoj. Cei doi minori i-au furat mașina după ce l-au omorât și au plecat cu ea spre Timișoara. Au abandonat autovehiculul după ce au rămas fără benzină.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com