Categories: Sport

Poli, invinsa de Zrenjanin

Poli a disputat primul amical de la revenirea din cantonamentul efectuat în Spania. Adversara de marţi, formaţia Banat Zrenjanin, s-a impus cu 1-0.

Alb-violeţii s-au deplasat în Serbia, unde au jucat un meci amical cu Banat Zrenjanin, echipă din liga a doua a ţării vecine. Dusan Uhrin Junior a aliniat la start echipa formată din Taborda, Helder, Burcă, Cisovsky, Krejci, Matei, Poparadu, Tameş, Rocha, Goga si Magera. Prima ocazie importantă a bănăţenilr a fost în minutul 36, când Rocha a scăpat singur, însă portarul sârb a reuşit să-l blocheze. Două minute mai târziu, Goga a fost la un pas de a deschide scorul, şutul său fiind reţinut de portar chiar de sub bară. Înainte de încheierea primei reprize, Zrenjanin a înscris, prin Vukic.
La pauză, tehnicianul ceh i-a trimis în teren şi pe Mera, Popovici şi Axente, care i-au înlocuit pe Cisovsky, Matei si Magera. De asemenea, Taborda a părăsit gazonul, în locul său fiind folosit Lepmets. În primele minute, Axente şi Popovici au încercat să-l doboare pe portarul sârbilor, însă acesta a reţinut balonul în ambele faze. În minutul 62, Nikolic l-a înlocuit pe Goga. Gazdele au avut şansa să-şi dubleze avantajul, însă mingea a lovit bara porţii apărate de Lepmets. În ultimele 20 de minute a evoluat în tricoul alb-violet şi noul venit Zăgrean, care l-a schimbat pe Rocha. Fostul jucător de la Şimeul Silvaniei a creeat una dintre ultimele faze remarcabile ale lui Poli, după o lovitură cu capul, respinsă însă de portar.
Următoarea partidă de verificare pentru Poli este programată în 12 februarie, la Timişoara. Alb-violeţii vor întâlni, de la ora 14, pe Bocs KSC, echipă pe care timişorenii au învins-o cu 4-0 în primul amical disputat în acest an, în cantonamentul de la Debrecen.(sursa foto:www.politimisoara.com)

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

2 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

2 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

2 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

5 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

5 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

5 ore ago