Categories: SocialUltima ora

Bogdan Roman, mort sau plecat din tara!

Avocatul care l-a reprezentat, în lipsă, pe Bogdan Roman spune că e foarte posibil ca acesta să nici nu știe că este căutat. Ba mai mult, susține că fiul cel mare al primarului din Deta a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma altercației și avansează o ipoteză șocantă: Roman jr ar putea fi chiar mort!

După incidentul de duminică noaptea, Bogdan Roman e de negăsit. Avocatul care l-a reprezentat, în lipsă, în faţa instanței spune că bărbatul de 32 de ani a avut de suferit în urma altercaţiei, necesitând chiar îngrijiri medicale, şi că nu s-a predat pentru că nu ştie că este căutat de poliţie. „În ceea ce-l priveşte pe inculpatul Roman Bogdan Daniel se arată că, după ce s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, a plecat la locuinţa sa din Timişoara pe care o are închiriată şi până în prezent nu a fost contactat de către nimeni. În aceste condiţii, este posibil să nu ştie că este căutat, ori poate fi plecat din ţară sau chiar mort”, a notat Lavinia Chiriac-Ienuş, preşedintele completului de la Judecătoria Deta, în încheierea penală a dosarului. Fraţii Roman şi prietenii lor sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, lovituri şi port şi uz de armă albă fără drept, în locuri publice.
Instanţa a luat act că scandalul are la bază „relaţii tensionate mai vechi”. Fostul şef al Poliţiei Deta, Viorel Goloşie, spune că unul din fraţii Roman l-ar fi împrumutat pe Alexandru Ştefan cu 5.000 de euro, pentru a cumpăra în ţigări din Serbia şi a face contrabandă cu ele. Acesta a fost însă prins în luna mai, de Poliţia de Frontieră, și nu a mai putut returna banii. Povestea seamănă cu un film din Vestul Sălbatic. „Părţile vătămate, respectiv Ştefan Alexandru, Gartner Bogardo, Iung Petru şi Gartner Ewald au descins la faţa locului cu o maşină în care aveau obiecte contondente şi au coborât proferând injurii generice, dar pe care le-au perceput ca fiind adresate lor, pentru că priveau înspre ei. Aceştia i-au provocat la scandal şi bătaie, lovindu-l fără vreun motiv pe fratele lui Gherghel Radu cu un pahar în zona capului. Strîmtu Valentin a încercat să-i oprească pe agresori, dar, la rândul său, a fost lovit în figură (…) Nevestele, prietenele şi rudele părţilor vătămate au provocat scandal, incitându-şi partenerii la violenţă şi cerându-le «să scoată pistoalele» (…) Ştefan Alexandru a coborât în discotecă unde a ameninţat persoanele prezente cu un pistol pe care a încercat să-l armeze, provocând panică în jur (…) a ieşit din discotecă cu acel pistol şi asupra lui s-au năpustit vreo 20 de persoane care ieşiseră din local pentru a-l anihila”, se mai arată în încheierea penală.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

2 ore ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

17 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

18 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

19 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

21 de ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago