Arhiva pentru eticheta: bogdan roman

Efectele pumnilor lui Bogdan Roman: PSD Timis cere demisia primarului din Deta

Noua altercație în care a fost implicat fiul cel mare al primarului PD-L din Deta, Petru Roman (foto), stârnește reacții în mediul politic. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, cere demisia edilului orașului timișean. Petru „Pit” Roman susținea, în vara trecută, că are relații foarte reci cu băiatul său.

Un nou scandal cu Bogdan Roman

Fiul cel mare al primarului Petru Roman (PDL) din Deta a fost implicat într-un nou scandal. De această data, a fost vorba despre o bătaie într-un local din Denta, la care au luat parte Bogdan Roman și prietenii săi. Scandalul a avut loc în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie. Una dintre victime a obținut un certificat medico-legal. UPDATE: Pe numele lui Bogdan Roman au fost întocmite două dosare penale, unul pentru vătămare corporală, iar cel de-al doilea, pentru violenţe.

Fratii Roman, trimisi in judecata

Bogdan şi Călin Roman, împreună cu amicii lor arestaţi pentru scandalul din Deta, au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. De asememea, una dintre victime va fi cercetată pentru că a intrat cu pistolul în discoteca în care s-a produs incidentul.

Bogdan Roman, audiat la parchet

Bogdan Roman este audiat, luni, de procurori, în cazul scandalului petrecut în urmă cu mai mult de o săptămână pe o terasă din Deta. Dat în urmărire generală, acesta s-a predat după şase zile, pe o stradă din Piaţa Unirii. El nu a putut fi audiat vineri, deoarece avocatul său, Carmen Ţăranu, a explicat anchetatorilor că Roman este „epuizat”.

Masina fiului primarului din Deta a fost gasita

Maşina lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, a fost găsită, anunță Realitatea TV. Bărbatul este însă dat dispărut în continuare, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă. UPDATE: Mai multe arme albe, dar şi două pistoale au fost găsite în curtea unei case vecine cu locuinţa lui Călin Roman din Deta.

Top