Categories: Sport

Danzio, eliminata in optimile Cupei Romaniei

Baschetbalistele antrenate de Ljubomir Kolarevic au fost eliminate din Cupa României. ICIM-ul s-a impus marţi seară pe propriul teren, într-un meci lipsit de emoţii pentru arădence.

BCM Danzio Timişoara nu a reuşit să ofere surpriza din Cupa României, competiţie în care, în prima fază, a întâlnit deţinătoarea trofeului, ICIM Arad. În meciul tur, disputat la Timişoara, baschetbalistele din oraşul de pe Mureş s-au impus la 13 puncte diferenţă: 52-65. Returul s-a jucat în judeţul vecin, iar timişorencele au pornit cu şansa a doua, dar dornice să demonstreze că pot mai mult. Au şi făcut-o, însă doar în startul primului sfert, când au condus cu 0-4 sau 9-12. În ambele cazuri, gazdele au egalat, iar la capătul celor 10 minute tabela arăta 16-14. Alb-violetele nu au mai reuşit să preia conducerea, iar până la pauza mare ICIM-ul s-a distanţat la şase puncte: 31-25. Sfertul patru a fost unul echilibrat, în care diferenţa nu a fost modificată după cele 16 puncte înscrise de fiecare echipă. După primele trei minute ale ultimului sfert, Danzio nu a mai punctat pentru o perioadă la fel de îndelungată, în timp ce gazdele şi-au dublat avantajul, fiind înregistrat şi ecartul maxim- 13 puncte, la 57-44. Diferenţa nu a mai fost recuperată de timişorence, care au fost învinse în final cu 59-48. Cele mai bune marcatoare de la Danzio au fost Biljana Pesovic, cu 17 puncte, şi Corina Moroşan, cu 10. Timişorencele se vor axa pe principalul obiectiv, campionatul, în care va debuta şi noua jucătoare sosită la echipa de pe Bega, Jelena Gornik.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

7 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

7 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

14 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

14 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

16 ore ago