Categories: Sport

Vine Sabau in locul lui Velcea?

Zilele lui Valentin Velcea pe banca tehnică la Poli Timişoara sunt numărate. Evoluţia echipei în jocurile din eşalonul secund este extrem de modestă, ceea ce nu este pe placul conducerii clubului timişorean. Se pare că, indiferent de ce se va întâmpla în derby-ul cu UTA Arad, programat la finalul acestei săptămâni, Marian Iancu va apela la serviciile lui Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidu Sabău a demisionat de la FCM Târgu Mureş şi este aproape să parafeze o nouă colaborare cu Marian Iancu pentru preluarea Politehnicii Timişoara. Mişcarea are şanse mari să se producă şi pentru că suporterii timişoreni nu sunt prea încântaţi de felul în care joacă Poli de la instalarea lui Vali Velcea în calitatea de antrenor pricipal. Soluţia Ioan Ovidiu Sabău este la îndemâna lui Marian Iancu, după ce „Moţul” şi-a înaintat demisia de antrenor principal al FCM Târgu Mureş. Timp de un sezon a mai stat Sabău pe banca tehnică a alb-violeţilor, perioadă în care a adunat 15 victorii, 14 remize şi cinci înfrângeri. În sezonul respectiv (2009-2010), Poli a terminat pe locul 5 în clasament şi a fost echipa cu cel mai bun atac, reuşind să înscrie de 55 de ori. În acelaşi sezon, cu Sabău la cârmă, Poli învingea pe Dinamo Bucureşti pentru prima dată după 13 ani în campionat. De altfel, trupa lui Sabău a bătut Dinamo Bucureşti atât în tur, cât şi în reur. Sepsi şi Goga, fotbalişti care încă mai joacă pentru Poli, ar putea fi „momeala” pentru „Moţ”, în intenţia de a-l convinge să preia din nou Poli Timişoara. De la venirea sa la Timişoara, Goga s-a simţit cel mai bine cu Ioan Ovidiu Sabău, în sezonul în care acesta a antrenat atacantul fiind golgheterul echipei, cu 12 reuşite. (sursa foto: www.evz.ro)

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago