Categories: Poli Timisoara

Gelu Velici vrea sa lase Poli pentru Lazio Roma!

Degringolada care macină de mai multe luni Poli Timişoara îşi pune amprenta şi asupra relaţiei cu cei mai talentaţi juniori crescuţi la centrul de juniori ai clubului. Atacantul Gelu Velici este ultimul exemplu, fiind aproape de o înţelegere cu Lazio Roma.

Catalogat drept una dintre marile speranţe ale fotbalului bănăţean, Gelu Velici nu a mai fost folosit în ultima vreme la „satelitul” din liga a treia. Motivul neutilizării talentatului atacant este un conflict care are la bază refuzul jucătorului care a terminat junioratul anul acesta de a semna o prelungire de contract cu Poli. Gelu Velici a fost ofertat de Lazio Roma şi aşteaptă finalul procesului cu Poli pentru a deveni liber de contract.
Născut în 1992, Velici a câştigat cu Poli două titluri de junior. Prima dată în urmă cu doi ani, la Under 17, când Poli Timişoara câştiga titlul naţional după o aşteptare de 14 ani. Poli s-a impus în finală în faţa Şcolii de Fotbal „Gică Popescu” cu 3-0, unul dintre goluri fiind marcat de Velici. Anul acesta, Poli şi-a trecut în cont un nou titlu naţional, de această dată la Under 19, reuşind să treacă în finală de Viitorul Constanţa cu 2-1, ambele goluri fiind opera lui Gelu Velici.
Acum doi ani se vorbea despre un cuplu de atacanţi din cadrul grupei de juniori pregătită de Robert Fruşa, despre care se spunea că va face ravagii în viitorul apropiat în tricoul seniorilor de la Poli. Se vorbea despre Bogdan Moroşanu şi Gelu Velici. Primul a părăsit deja Poli, în prezent evoluând la FC Hunedoara, iar Velici este aproape şi el de o despărţire de clubul care l-a crescut. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

6 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

7 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

8 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

12 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

13 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

14 ore ago