Categories: Timp liber

Program de distractie

Cluburile timişorene se întrec în oferte care de care mai tentante în acest sfârşit de săptamână. De la preţuri promoţionale la sticlele de băuturi până la artişti renumiţi, aveți de unde alege.

Joi,Bugar’d Pub vine cu Before Midnight Party alături de Dj Jaz Das@!nt. The King’s Pub celebrează Thursday Night Jazz, cu Sași Vuscan, Teo Pop, Tavi Scurtu și Anghel. De la ora 22,30, în Scottish Pub cântă trupa LightOut din Cluj, care propune muzică alternative, indie și funky. În Al-Kimia este programat party-ul We are khemical de la 23, iar Play Club dedică seara, la fel ca în fiecare joi, petrecerilor studenţeşti. Heaven Studio prezintă Ballantine’s Party and Student Night cu Alex Velea. Eve FashionLounge se întoarce în faimoşii ani ’70, cu dragostea, pacea şi distracţia anilor în care era la modă muzica disco, bărbaţii în costumul în trei piese şi moda punk, iar în Fratelli, Anda Adam le cântă bobocilor de la facultatea de stomatologie.
Vineri, 18 noiembrie, în Le Cinema vine să încânte publicul Nick Warren, cei din Daf Club se pregătesc de Friday Dream, iar în Symphony Caffe Bastion are loc „They call it Love…live music” whit Exiled Band. „Bacardi Together movement is calling for you” cu Dj Jonny DaMix , asta vă aşteaptă dacă alegeţi vineri seara Fratelli. Swing Club va invită la „Be a Godfather Party”, care îşi propune să recreeze America anilor ’30. De la ora 21, are loc în Jazz Office concertul Gain, iar în Retro, AT4T prezintă Şlagăre Party, unde cele mai bune melodii româneşti din anii ’90 vor fi la modă. Pentru cei care iubesc petrecerile after-hours, Zambara vine cu soluţia: Dj Andrey Pushkanov din Rusia va fi la platane.
Seara de sâmbătă se anunţă la fel de plină de evenimente. No Name prezintă „Black is Beautiful-International Party”, Heaven Studio vă spune „Welcome to Saint Tropez-Mademoiselle Sahah-Dj Rezident @Nikki Beach”, iar în Le Cinema vin Delia Matache&Bacardi Beats Team. Trei ani sărbătorește Nightclubber în Setup Venue cu Terje Bakke, Ivel Tax și Mrk, de la ora 23,30. Fratelli continuă seria de party-uri cu DJ-i străini, în această sâmbătă fiind invitat Dj Yuri Omneari din Londra.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

O oră ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

2 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

2 ore ago

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

5 ore ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

20 de ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

21 de ore ago