Arhiva pentru eticheta: party

altcva

Petrecere la înălțime la Timișoara. Hai să vezi ce e Altcva In The Sky

Petrecere la înălțime la Timișoara. Hai să vezi ce e Altcva In The Sky

Dacă vă place muzica electronică și /sau ai petrecerile altfel, sunteți așteptați sâmbătă la un eveniment special. E Altcva in the Sky, unde accentul se pune pe dialogul dintre artiști și participanți, care se bucură împreună de priveliștea deosebită oferită de spațiul în care se desfășoară.

48 h/Made in TM, doua zile de party la Padurea Verde / PROGRAM

Mai sunt două zile până la… 48 de ore de muzică, dans și activități în aer liber. AnonimTM și Made in TM vă așteaptă să retrăiți emoția sunetelor care au consacrat tradiția party-urilor „48h”. La Pădurea Verde vor ajunge, la acest sfârșit de săptămână, un număr impresionant de artiști renumiți, care vor oferi participanților ocazia perfectă de a evada din peisajul cotidian. Cu această ocazie va fi lansată și cea de-a șasea compilație dedicată muzicienilor din Timișoara, care cuprinde în acest an un număr record de piese.

Program de distractie

Şi dacă a venit vara, la modă sunt pool party-urile. Cluburile cele mai căutate în această perioadă rămân cele outdoor şi cu piscină, pentru un plus de răcoare. Nu ducem lipsă nici de petrecerile clasice, care sunt şi ele o variantă destul de bună pentru distracţie.

Top