Arhiva pentru eticheta: fratelli

Instalart: un artist celebru vazut de sase arhitecti si designeri romani, cu vernisaj in Fratelli / FOTO

Instalart: un artist celebru vazut de sase arhitecti si designeri romani, cu vernisaj in Fratelli / FOTO

InstalArt ajunge, în sfârșit, la Timișoara. Vernisajul amânat o dată din cauza tragediei din clubul Colectiv este programat vineri, 11 decembrie. „Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF” este un proiect crescut sub umbrela Romanian Design Week, iar evenimentul de lansare va fi continuat de un concert al trupei Exit Oz.

Magicienii de cocteiluri de la Fratelli / FOTO

Viaţa de noapte şi cluburile ocupă un rol important în viaţa tinerilor şi nu numai, de aceea avem nevoie de oameni care să facă să ne simţim bine. Pentru asta sunt barmanii, care îţi pot creea cel mai frumos vis, într-o bătură aparte. Clubul Fratelli Timişoara, deţine mai mulţi barmani care îţi îndeplinesc acest vis, şi am ales să vorbim cu trei dintre ei, cei trei fantastici.

Beizadelele Milutinovici impart pumni ca-n vremurile bune

Au venit să se distreze în Fratelli, dar s-au trezit martori ai unui scandal monstru iscat de două beizadele care par să revină la obiceiurile care i-au consacrat în lumea interlopă din Timișoara. Sâmbătă noaptea, frații Ciprian și Sergiu Milutinovici au vrut să facă ordine în club, după ce unul dintre ei s-a legat de un rugbist. A urmat o bătaie generală, ca-n vremurile în care cei doi tăiau și spânzurau.

Baby Doll Party, la Fratelli / FOTO

Nebunie vineri noapte în Fratelli. Dj-ul francez Monsieur Chris LeMagic a făcut un show total pentru toţi petrecăreţii care au ales clubul de pe malul canalului Bega. El nu a venit singur la petrecerea „Baby Doll Party”, ci alături de două focoase dansatoare.

Top