Categories: Poli Timisoara

Robu: „Oricine cere si da mita trebuie pedepsit”

Raportul DNA din care reiese că Dumitru Dragomir, şeful LPF, îi cerea şpagă lui Marian Iancu, pentru a-l ajuta să obţină licenţierea echipei, a inflamat spiritele pe Bega. Adrian Orza a preferat ca, de această dată, să se abțină.

Rectorul Universităţii Politehnica, senatorul PNL, Nicolae Robu, nu vede cu ochi buni raportul DNA, dar susţine că doar judecătorii pot stabili unde este adevărul. „Nu am de unde să ştiu dacă afirmaţiile şefului secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA sunt în acord cu realitatea sau nu. Asta trebuie stabilit, fără îndoială, de judecători, în instanţă. Ca şi chestiune de principiu, oricine cere şi, în egală măsură, oricine dă mită, indiferent pentru ce, trebuie aspru pedepsit. Eu am convingerea că Poli Timişoara a fost retrogradată printr-o decizie nedreaptă, bazată pe inegalitate de şansă şi de tratament în raport cu celelalte echipe. În spatele acestei decizii nu exclud să existe interese nelegitime, de tip mafiot, ale unor clanuri constituite în fotbal”, spune Robu. Mare fan Poli, viceprimarul Adrian Orza a refuzat să comenteze raportul DNA: „Este treaba lor ce au făcut, nu mă interesează şi nu vreau să comentez aşa ceva”.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

O oră ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

3 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

3 ore ago

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

4 ore ago