Categories: Fotbal JudeteanSport

Scoruri de maidan în Liga a IV-a Timis

În Liga a IV-a Timiş se înscrie în neştire. Peste 5 goluri în fiecare joc disputat este media ultimei etape, în care CSM Lugoj a câştigat cu 11-0, FC Chişoda cu 6-0 sau Arsenal Bucovăţ cu 4-1, într-o etapă cu 46 de goluri marcate.

S-a înscris în fiecare din cele nouă jocuri, cele mai puţine goluri fiind marcate la jocul dintre Timişul Şag şi Spartak Gottlob, meci încheiat cu victoria la limită a oaspeţilor. În timpul aceluiaşi joc în care Dragomir a înscris pentru victoria lui Spartak Gottlob s-au ratat şi două lovituri de pedeapsă, câte una de fiecare echipă. CSM Lugoj a făcut scorul campionatului cu Avântul Bobda, pe care a învins-o cu un incredibil 11-0, Stoica şi Bărburescu fiind vedetele jocului cu câte cinci reuşite. Şi viceliderul seriei FC Chişoda a câştigat la scor, 6-0 în faţa celor de la Real Dragşina. Atacantul Dochiţa a fost omul jocului, acesta reuşind hattrick-ul pentru FC Chişoda. 2-2 a fost în derby-ul subsolului în care s-au întâlnit Juventus Pişchia şi FC Deta. Gazdele au condus cu 2-0, dar două greşeli impardonabile comise de defensiva pregătită de Vali Miculescu au permis oaspeţilor să restabilească egalitatea pe tabelă. Progresul Gătaia rămâne fără nicun punct şi după cea de-a 14-a etapă, după ce a pierdut şi în faţa puştilor de la „Marcel Băban” Jimbolia cu 4-0.

CFR Timişoara – CS Dumbrăviţa a fost derby-ul acestei etape. „Feroviarii” lui Cristi Bugar au avut viaţă grea cu trupa pregătită de Florin Macavei, care avea 1-0 la pauză printr-un gol înscris de Moga. Gazdele au egalat la cinci minute de la reluarea jocului printr-un penalty transformat de „secundul” Gheju. Să spunem că oaspeţii au contestat dictarea loviturii de pedeapsă, aceştia fiind de părere că faultul pentru care s-a acordat lovitura de pedeapsă s a fost comis în afara suprafeţei de pedeapsă. Nemulţumirea a fost şi mai mare în minutul 60, când centralul întâlnirii l-a eliminat pe Vlaic. CFR Timişoara s-a impus în cele din urmă cu 2-1, Iţu reuşind golul victoriei cu cinci minute înainte de finalul jocului.

Rezultate Liga a IV-a, etapa a XIV-a: CFR Timişoara – CS Dumbrăviţa 2-1; Unirea Cerneteaz – Arsenal Bucovăţ 1-4; Banatul Nerău – Auto Timişoara 3-1; Juventus Pişchia – FC Deta 2-2; AS Peciu Nou – Pobeda Dudeltii Vechi 1-3; CSM Lugoj – Avântul Bobda 11-0; Jimbolia – Progresul Gătaia 4-0; FC Chişoda – Real Dragşina 6-0; Timişul Şag – Spartak Gottlob 0-1.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

8 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

11 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

14 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

14 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

17 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

17 ore ago