Categories: Economic

Antonio Passarelli deschide al doilea mare restaurant la Timisoara

După al Duomo” urmează ”sano e buono”. Acesta se va găsi într-una din clădirile City Business Center Timişoara. Antonio Passarelli închiriază 900 mp în City Business Centre (CBC) Timişoara, cel mai mare complex de birouri din vestul ţării.

 

În acest spaţiu, celebrul bucătar italian va opera, începând cu luna ianuarie, un restaurant de tipul ”sano e buono” care va putea deservi zilnic 1.200 de persoane.

Antonio Passarelli, unul din cei mai apreciaţi bucătari din România, va opera un restaurant de 900 de mp la mezaninul clădirii C, inaugurată în 2010, din cadrul City Business Centre Timişoara. Restaurantul, cu o capacitate de 300 de locuri şi care poate deservi până la 1.200 de persoane zilnic, introduce conceptul „sano e buono” în Timişoara. „Sano e buono înseamnă natural şi gustos. Vom folosi în proporţie de peste 90% produse naturale, gătite natural, fără aditivi bazându-ne pe regulile şi principiile bucătăriei mediteraneene şi mai puţin pe produsele tradiţionale româneşti. Conceptul este nou pentru mediul de business timişorean. Am ţinut să deschidem acest restaurant în districtul de afaceri din Piaţa 700 pentru accesul la cei 5.000 de persoane care activează în zonă, dacă e să luăm în considerare toate companiile care îşi au sediul aici”, explică Antonio Passarelli care se autocaracterizează drept „cel mai mare amant al gastronomiei”.

„Complexul nostru de birouri clasă A din centrul Timişoarei a fost ales pentru amplasamentul său excelent, dar şi pentru cei aproximativ 4.000 de angajaţi care îşi vor desfăşura activitatea zilnic în clădirile noastre, din care 2.500 lucrează deja în CBC. La aceste atuuri, se adaugă centrul de conferinţe ce va fi inaugurat în vara anului viitor odată cu livrarea clădirii D permiţând o excelentă complementaritate. Amenajarea a fost gândită în aşa fel încât spaţiul să poată găzdui evenimente corporate, business sau chiar mondene cu  300-400 de persoane”, nuanţează Ovidiu Şandor, CEO al ModaTim Investment S.A., dezvoltatorul CBC Timişoara.

Antonio Passarelli a venit în România în 1991. Este cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Dănuţ SRL de la TVR1, alături de Dan Bittman, dar şi pentru restaurantul Al Duomo din Timişoara. A gătit pentru numeroase personalităţi din ţară şi străinătate, printre care Ion Iliescu, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola. Este implicat în diverse proiecte de promovare a bucătăriei italieneşti în colaborare cu Ambasada Italiei.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Incendiu devastator în Lugoj! O femeie şi-a pierdut viaţa

Duminică, 29 decembrie, în jurul orei 10:40, pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj au intervenit pentru…

7 ore ago

Târgul de Crăciun al Primăriei Timișoara a atras aproape 800.000 de vizitatori

Până pe data de 26 decembrie, Primăria Timișoara a calculat că la Târgul de Crăciun…

7 ore ago

Alfred Simonis: La conacul Mocioni din Foeni s-a lucrat mai mult în ultimele două luni decât în toate celelalte zece ale anului

Preşedintele CJ Timiş, Alfred Simonis, afirmă că, în ultimele două luni s-a lucrat la conacul…

9 ore ago

„Democrația” care ne va scârbi

Grupul aleșilor poporului pe listele SOS a depus jurământul în Parlamentul României. Sunt oameni nu…

11 ore ago

Toate tramvaiele din lotul galben au ajuns la Timișoara

La Timișoara a ajuns și ultimul din cele 17 tramvaie produse de Bozankaya, în lotul…

o zi ago

Ultimul bal pe 2024! SCM Timişoara joacă pe terenul liderului neînvins

SCM winsed.swiss Timișoara o înfruntă pe CSM CSU Oradea duminică, de la ora 18:00, în…

o zi ago