Categories: Economic

Antonio Passarelli deschide al doilea mare restaurant la Timisoara

După al Duomo” urmează ”sano e buono”. Acesta se va găsi într-una din clădirile City Business Center Timişoara. Antonio Passarelli închiriază 900 mp în City Business Centre (CBC) Timişoara, cel mai mare complex de birouri din vestul ţării.

 

În acest spaţiu, celebrul bucătar italian va opera, începând cu luna ianuarie, un restaurant de tipul ”sano e buono” care va putea deservi zilnic 1.200 de persoane.

Antonio Passarelli, unul din cei mai apreciaţi bucătari din România, va opera un restaurant de 900 de mp la mezaninul clădirii C, inaugurată în 2010, din cadrul City Business Centre Timişoara. Restaurantul, cu o capacitate de 300 de locuri şi care poate deservi până la 1.200 de persoane zilnic, introduce conceptul „sano e buono” în Timişoara. „Sano e buono înseamnă natural şi gustos. Vom folosi în proporţie de peste 90% produse naturale, gătite natural, fără aditivi bazându-ne pe regulile şi principiile bucătăriei mediteraneene şi mai puţin pe produsele tradiţionale româneşti. Conceptul este nou pentru mediul de business timişorean. Am ţinut să deschidem acest restaurant în districtul de afaceri din Piaţa 700 pentru accesul la cei 5.000 de persoane care activează în zonă, dacă e să luăm în considerare toate companiile care îşi au sediul aici”, explică Antonio Passarelli care se autocaracterizează drept „cel mai mare amant al gastronomiei”.

„Complexul nostru de birouri clasă A din centrul Timişoarei a fost ales pentru amplasamentul său excelent, dar şi pentru cei aproximativ 4.000 de angajaţi care îşi vor desfăşura activitatea zilnic în clădirile noastre, din care 2.500 lucrează deja în CBC. La aceste atuuri, se adaugă centrul de conferinţe ce va fi inaugurat în vara anului viitor odată cu livrarea clădirii D permiţând o excelentă complementaritate. Amenajarea a fost gândită în aşa fel încât spaţiul să poată găzdui evenimente corporate, business sau chiar mondene cu  300-400 de persoane”, nuanţează Ovidiu Şandor, CEO al ModaTim Investment S.A., dezvoltatorul CBC Timişoara.

Antonio Passarelli a venit în România în 1991. Este cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Dănuţ SRL de la TVR1, alături de Dan Bittman, dar şi pentru restaurantul Al Duomo din Timişoara. A gătit pentru numeroase personalităţi din ţară şi străinătate, printre care Ion Iliescu, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola. Este implicat în diverse proiecte de promovare a bucătăriei italieneşti în colaborare cu Ambasada Italiei.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Șef de secție de poliție, încătușat de colegi, după mai multe petreceri cu tematică de… droguri!

Un șef de secție de poliție din Timișoara, obișnuit al cluburilor și petrecerilor deși a…

3 minute ago

Conform planului. Timișoara bifează victoria așteptată în meciul cu Ploiești

SCM Timișoara a obținut al doilea succes consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin și…

2 ore ago

Victorie cu Lupeniul la momentul potrivit! Poli, prima în C9

Politehnica Timișoara a obținut prima victorie, în acest sezon de Liga a III-a, contra Minerului…

4 ore ago

Elevii francezi veniţi în practică la Horticultura şi-au terminat stagiul în Timişoara/Foto

  Săptămâna aceasta elevii francezi de la Liceul Profesional Jean Rostand, din localitatea franceză Offranville…

5 ore ago

Infinity Honey – Gustul autentic al Banatului

Într-o lume în care autenticitatea și calitatea devin din ce în ce mai greu de…

5 ore ago

Panica teatrală a căpetenilor PSD

Rar l-am văzut atât de supărat pe președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu. Nici când baronii…

6 ore ago