După „al Duomo” urmează ”sano e buono”. Acesta se va găsi într-una din clădirile City Business Center Timişoara. Antonio Passarelli închiriază 900 mp în City Business Centre (CBC) Timişoara, cel mai mare complex de birouri din vestul ţării.
În acest spaţiu, celebrul bucătar italian va opera, începând cu luna ianuarie, un restaurant de tipul ”sano e buono” care va putea deservi zilnic 1.200 de persoane.
Antonio Passarelli, unul din cei mai apreciaţi bucătari din România, va opera un restaurant de 900 de mp la mezaninul clădirii C, inaugurată în 2010, din cadrul City Business Centre Timişoara. Restaurantul, cu o capacitate de 300 de locuri şi care poate deservi până la 1.200 de persoane zilnic, introduce conceptul „sano e buono” în Timişoara. „Sano e buono înseamnă natural şi gustos. Vom folosi în proporţie de peste 90% produse naturale, gătite natural, fără aditivi bazându-ne pe regulile şi principiile bucătăriei mediteraneene şi mai puţin pe produsele tradiţionale româneşti. Conceptul este nou pentru mediul de business timişorean. Am ţinut să deschidem acest restaurant în districtul de afaceri din Piaţa 700 pentru accesul la cei 5.000 de persoane care activează în zonă, dacă e să luăm în considerare toate companiile care îşi au sediul aici”, explică Antonio Passarelli care se autocaracterizează drept „cel mai mare amant al gastronomiei”.
„Complexul nostru de birouri clasă A din centrul Timişoarei a fost ales pentru amplasamentul său excelent, dar şi pentru cei aproximativ 4.000 de angajaţi care îşi vor desfăşura activitatea zilnic în clădirile noastre, din care 2.500 lucrează deja în CBC. La aceste atuuri, se adaugă centrul de conferinţe ce va fi inaugurat în vara anului viitor odată cu livrarea clădirii D permiţând o excelentă complementaritate. Amenajarea a fost gândită în aşa fel încât spaţiul să poată găzdui evenimente corporate, business sau chiar mondene cu 300-400 de persoane”, nuanţează Ovidiu Şandor, CEO al ModaTim Investment S.A., dezvoltatorul CBC Timişoara.
Antonio Passarelli a venit în România în 1991. Este cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Dănuţ SRL de la TVR1, alături de Dan Bittman, dar şi pentru restaurantul Al Duomo din Timişoara. A gătit pentru numeroase personalităţi din ţară şi străinătate, printre care Ion Iliescu, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola. Este implicat în diverse proiecte de promovare a bucătăriei italieneşti în colaborare cu Ambasada Italiei.
Comentarii prin facebook