Categories: SocialUltima ora

Motivul triplei crime de la Sag: razbunarea pe sotia care n-a venit acasa de sarbatori

Își creștea copilul de șapte ani împreună cu socrii și nimic nu prevestea tragedia care a șocat comuna Șag. În a doua zi a noului an, Ion Ciucia și-a omorât cu sânge rece familia și apoi s-a sinucis. Totul, se pare, pentru a-și pedepsi soția care intenționa să-l părăsească.

Locuitorii din Șag nu vor uita prea curând dimineața de 2 ianuarie 2012. Ion Ciucia, un tânăr care lucra la brutăria din comună, a fost găsit spânzurat în propria casă. În altă încăpere zăceau, fără suflare, socrii săi. Cei doi aveau fețele acoperite cu niște perne. Într-o a treia cameră a fost descoperit trupul fără viață al copilului de șapte ani al lui Ciucia. Mesajul găsit: “Nu intraţi, am făcut crime, sunaţi la 112!”.
Polițiștii au găsit, în podul casei, un topor cu care bărbatul de 29 de ani și-a lovit inițial socrii. Pentru a fi sigur că aceștia și-au dat ultima suflare, ulterior, el i-a sufocat cu niște perne. Copilul, care avea numai șapte ani și suferea de autism, a fost strangulat de propriul tată. După ce a comis cele trei crime, bărbatul s-a spânzurat, având într-un buzunar un album în care se aflau fotografii cu el, soția și copilul.
Din ce povestesc vecinii, Ion Ciucia era foarte deprimat în ultima vreme. Soția lui era plecată de mai multă vreme la muncă, în Italia. Cei doi mergeau alternativ la lucru în străinătate, pentru a strânge bani și a=-și termina de construit casa. Femeia nu a venit însă acasă de sărbători, pentru că, spun oamenii, și-ar fi găsit un iubit în Italia. Bărbatul rămas acasă, cu un copil bolnav, care plângea mereu după mama lui, le-a spus apropiaților, în ultimele săptămâni, că îi va da o lecției soției sale. Oamenii spun că era tot mai abătut și afirma că nu știe ce să mai facă. Nimeni nu s-a gândit însă că va recurge, cu sânge rece, la crimă.
Primarul Venus Oprea era șocat de întâmplare. “Era un copil bun, muncitor, nu a făcut niciodată probleme. Era șofer la brutărie. Ieri l-au văzut vecinii pe stradă, împreună cu băiețelul. Îl iubea foarte mult pe cel mic, care avea unele probleme de sănătate”, a declarat edilul din Șag. Polițiștii continuă cercetările și așteaptă concluziile necropsiilor.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu

Finala campionatului naţional de futsal a programat primele două partide în Moldova, pe malul Dunării…

4 ore ago

Transformarea cinema Studio e aproape de finalizare

Una dintre cele mai lungi renovări a unui obiectiv public din Timișoara, Cinema Studio, ar…

5 ore ago

UPT organizează un eveniment internaţional cu oaspeţi din 16 ţări

International Staff Week, un nou proiect care este organizat de Universitatea timişoreană cu o istorie…

6 ore ago

Angajații din mai multe primării au protestat la Palatul Administrativ din Timișoara, pentru salarii mai mari

Mai multe zeci de angajați ai unor primării din Timiș, Arad și Caraș-Severin s-au adunat…

9 ore ago

Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!

Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc…

10 ore ago

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

11 ore ago