Categories: Sport

ACS Recas pierde in debutul returului, dar ramane lider

La sfârşitul acestei săptămâni au ieşit din hibernare şi echipele din cel de-al treilea eşalon. Surpriza neplăcută a debutului de retur s-a petrecut la Recaş, unde echipa locală, liderul seriei a V-a, a pierdut un joc extrem de important în faţa celor de la FC Hunedoara. Poli II Timişoara a oferit scorul etapei, după ce a trecut cu 5-1 de Gloria Arad.

Debutul jocului dintre ACS Recaş şi FC Hunedoara a fost nefast pentru trupa pregătită de Cosmin Petruescu. Nu trecuseră decât șase minute când oaspeţii au reuşit să deschidă scorul prin „torpila” expediată de Todea de la vreo 30 de metri distanţă de poarta lui Amarinei. În zadar s-au zbătut fotbaliştii de la ACS Recaş în suficientul timp rămas să întoarcă rezultatul. Liderul la zi al seriei, prin Răzvan Trandu, şi-a permis luxul de a rata chiar şi o lovitură de pedeapsă, în minutul 30. Scorul a rămas cel stabilit în minutul 6 de hunedoreni, ceea ce dă naştere unei competiţii mai echilibrate ca niciodată în vederea câştigării seriei, care duce la promovarea în eşalonul secund. Cu 31 de puncte, ACS Recaş este pe primul loc şi după etapa cu numărul 16, dar în spate se află alte două echipe la doar un punct distanţă. Este vorba despre CFR Simeria şi Bihorul Beiuş. FC Hunedoara, FC Caransebeş şi Millenium Giarmata stau şi ele la pândă, la o diferenţă de trei puncte, pentru a le „fura” poziţia de lideri recăşenilor.
Dacă tot am amintit de Millenium Giarmata, să spunem că echipa de pe locul al cincilea s-a impus în derby-ul judeţean în faţa celor de la Flacăra Făget. A fost 3-2 pentru Millenium, după ce oaspeţii au condus cu 2-0 în minutul 39, prin golurile lui Speroni, din penalty, şi Raţiu. După primirea golului cu numărul doi a intrat în scenă Ionaş, un jucător crescut de CFR Timişoara, acum atacant la Millenium Giarmata. Fotbalistul care debuta la 17 ani în Liga a III-a pentru Viitorul Sînandrei a restabilit egalitatea, reuşind să înscrie un gol pe finalul primei reprize, celălalt după pauză. Scorul final a fost stabilit de Gideon, stranierul de la Millenium, cu două minute înainte de final. Mama Mia Becicherecu Mic a făcut-o de oaie în jocul cu Naţional Sebiş, pierzând pe teren propriu cu 1-2. Chiar dacă fundaşul Hecsko a deschis scorul în minutul 55, oaspeţii s-au repliat şi au înscris de două ori până la finalul jocului.

Poli II Timişoara – Gloria Arad 5-1 (Boştină – 2 goluri, Ad. Popa – 3); Millenium Giarmata – Flacăra Făget 3-2 (Ionaş – 2, Gideon / Speroni (p), Raţiu); ACS Recaş – FC Hunedoara 0-1; Mama Mia Becicherecu Mic – Naţional Sebiş 1-2.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago