Arhiva pentru eticheta: lider

ghiroda

Ghiroda s-a impus în ultima etapă a turului şi este campioană de toamnă

Ghiroda s-a impus în ultima etapă a turului şi este campioană de toamnă

În weekend s-a disputat runda a 9-a din Liga a 3-a, ultima a turului. Campionatul nu se întrerupe şi va continua cu disputarea a jumătate de partide şi din returul sezonului. Ghiroda s-a impus în meciul cu Lunca Teuz Cermei şi este prima din Seria a 8-a, serie alcătuită doar cu echipe din Timiş şi

Dupa 27 de ani pe primul loc. Handbalistii de la Poli vor sa ramana sus si dupa derbiul din weekend

După 17 runde, SCM Poli conduce ierarhia la zi în handbalul românesc, lucru ce nu s-a mai întâmplat din 1991, anul ultimului titlu de pe semicerc al bănățenilor. Nu este însă timp de a sărbători acest lucru, mai ales că situația în fruntea topului este foarte echilibrată, iar clasamentul se poate schimba de la o zi la alta.

Daca e handbal, e spectacol si drama! Poli egaleaza in ultima secunda liderul

Prima etapă a returului din Liga Zimbrilor la handbal masculin a însemnat un nou meci trăit pe muchie de cuţit de violeţii bănăţeni. După un meci cu de toate, dar în primul rând cu doi portari excepţionali, Daskaloski, respectiv Sijan, omul meciului, cele două echipe s-au „mulţumit” cu egalul, 19-19 (9-12)!

Agricultor, cercetator, expert! Pentru ca trebuia sa poarte un nume, in PNL Timis i s-a spus Nicu Bitea

Că PNL are specialiști de nu-i poate duce știm deja. Că meritocrația guvernează exclusiv numirile și candidaturile – și asta știm. Ce nu știm – dar nu prididim să aflăm – e cine sunt geniile ascunse sub sigla partidului cu săgeată. Ultimul pe listă: Nicolae Bitea, proaspăt lider al grupului PNL din CJ Timiș, în același timp, agricultor, cercetător, expert în administrație publică și specialist în coordonarea traficului

Mama Mia Becicherecu Mic detroneaza liderul si viseaza la Liga a II-a

Etapa a doua a play-off-ului din Liga III-a a programat derby-ul dintre FC Caransebeş şi Mama Mia Becicherecu Mic, considerate favorite în lupta pentru promovarea în eşalonul secund. Formaţia Mama Mia a plecat cu şansa a doua, FC Caransebeş fiind privită favorită certă, din postura de lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Fost lider Druckeria, noul lider al galeriei de pe „Dan Paltinisanu”

A fost timp de trei ani liderul Druckeria şi a coordonat oamenii care formau galeria lui Poli până când şi-a anunţat retragerea după un incident din timpul unui joc cu Steaua Bucureşti. După scindarea suporterilor polişti din vara trecută, a preferat să stea deoparte, fără să se implice în vreunul din cele două proiecte. Până la începutul acestei săptămâni.

Top