Iancu il da in judecata pe consilierul local Traian Stoia

Marian Iancu tună şi fulgeră după ce Traian Stoia, consilier local din partea PSD, a declarat pe postul naţional de televiziune, în cadrul unei emisiuni sportive, că preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Poli este aproape imposibilă deoarece conducerea formaţiei bănăţene s-a pretat la acţiuni dubioase, inclusiv spălare de bani.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Marian Iancu îi răspunde social-democratului Traian Stoia, unul dintre cei mai înverşunaţi consilieri împotriva preluării echipei de fotbal de către Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. „Clubul Politehnica Timişoara se va constitui parte vătămată în faţa instanţelor judecătoreşti, chemându-l pe dl. consilier Traian Stoia să facă dovada celor spuse în direct, la postul naţional de televiziune”, spune președintele lui Poli.
Iată comunicatul lui Marian Iancu:
„În ultimele două săptămâni, s-au înmulțit declarațiile iresponsabile ale unor persoane cu funcții importante din cadrul administrației locale, cu privire la așa-zisul audit al situației economico-financiare a clubului Politehnica Timișoara. Persoanele la care fac referire sunt viceprimarul Adrian Orza și în mod special consilierul local Traian Stoia. Daca viceprimarul și-a nuanțat poziția, luându-și măsuri de precauție, așa cum e și normal, dl. consilier Traian Stoia va răspunde în fața legii pentru declarațiile făcute. Clubul Politehnica Timișoara se va constitui parte vătămată în fața instanțelor judecătorești, chemându-l pe dl consilier Traian Stoia să facă dovada celor spuse în direct, la postul național de televiziune. Dacă avocații vor considera că va fi nevoie, vom chema și firma care a produs materialul să îi susțină sau nu declarațiile. Facem mențiunea, încă o data, pentru că se dovedește a fi necesar, că firma noastră nu a fost auditată de nimeni în adevăratul sens al activității obligatorii pentru acest demers, ci a fost doar un studiu de oportunitate. Clubul a făcut obiectul a zeci de controale periodice din partea ANAF, am pierdut și câștigat contestații, am plătit și încasat bani de la buget, respectând legea de fiecare dată. Ne-am plătit întotdeauna obligatiile bugetare care au făcut obiectul verificarilor ANAF. Este grav când cineva își permite public să aducă asemenea învinuiri și îi transmit domnului respectiv, așa cum am promis în cazul palmaresului, că voi merge până la capăt, oricât de lung va fi drumul. Prea mulți își permit să se joace cu adevărul, să-l strâmbe, să-l calce în picioare și a sosit momentul să răspundă. Aviz amatorilor!
Clubul este în acest moment pregătit pentru un transfer de proprietate, transparent și în spiritul legii. Descărcarea de gestiune a administratorilor se va face prin audit complet și complex și declar că va fi public. Haide Poli!”

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

8 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

10 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

13 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

13 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

13 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

14 ore ago